Azize Dizisinin İlk Afişi Yayınlandı!

Azize Dizisinin İlk Afişi Yayınlandı!
Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanan Azize Dizisi'nin ilk görseli yayınlandı. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in paylaştığı afiş bir anda gündeme oturdu. İşte detaylar!

Bu sezonun iddialı yapım şirketlerinden Süreç Film Kuzey Yıldızı ve Sevgili Geçmiş’in ardından üçüncü diziyi de yayına sokmaya hazırlanıyor. Süreç Film tarafından Kanal D için projelendirilen ve daha şimdiden seyirci tarafından merakla beklenmeye başlanan Azize Dizisi’nde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yapım şirketinin dizinin başrolü için Buğra Gülsoy’un ardından en son Halka dizisinde rol alan Hande Erçel ile anlaşmıştı.

Senaryosu Başar Başaran ve Emre Özdur tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturacağı dizinin çekimlerinin ise Eylül ayı sonu gibi başlanacağı tahmin ediliyor. Seyircinin de merakla beklediği dizinin afişinin yayınlanması ise bir anda sosyal medyada olay oldu.

Azize Son Hız Geliyor!

Kanal D ekranlarında Ekim ayı sonu gibi ekrana gelmesi düşünülen Azize dizisinin afişi yayınlandı. Dizinin başrol oyuncularından Buğra Gülsoy ve Hande Erçel tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılan afiş bir anda sosyal medyada gündeme oturdu. İki başarılı oyuncunun ayrı ayrı paylaştığı afiş bir anda oyuncuların sosyal medya hesaplarından binlerce beğeni aldı. Hande Erçel’in “artık çalışma vakti” Buğra Gülsoy’un ise “yakında” notlarıyla paylaştığı afiş bir anda seyirciler ve takipçiler arasında hızla yayıldı. Dizinin afişinin bile bu kadar çok beğeni toplaması yapım şirketi tarafından reytinglerde üst sıralarda olunacağına dair yorumlanırken dizinin umut vaat etiği ve beklentinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Azize Dizisi’nin Konusu!

Dizinin yapım şirketinden dizinin konusuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamasına karşın dizinin dram türünde olacağı tahmin ediliyor. Buğra Gülsoy (Kartal) Hande Arçel (Azize) arasındaki imkansız aşkı ve bu uğurda yaşanacak zorlukları konu alacak dizi bu yönüyle klasik Türk seyircisine hitap edecek gibi görünse de detaylar hikayeyi çok ciddi etkilediği için hikayenin ne olduğunu beklemenin en sağlıklı olduğu düşünülüyor.

En son Tv 8’de yayınlanan Kızım’da rol alan Buğra Gülsoy ile yine en son Halka dizisinde oynayan Hande Erçel’in bu projeyle ilk kez birlikte aynı seti paylaşacakları belirtildi. Sevilen iki oyuncunun uyumu ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Eylül sonu gibi sete inecek ve Ekim sonu gibi yayına girecek dizinin oldukça iddialı bir şekilde hazırlandığı belirtiliyor.

20-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler