Azize’nin yayın tarihi belli oldu, ne zaman başlıyor?

Azize’nin yayın tarihi belli oldu, ne zaman başlıyor?
Bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından hayatı alt üst olmuş bir kız çocuğunun imkansız görünen aşkını anlatacak olan Azize’nin yayın tarihi belli oldu, ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Süreç Film’in yapımcılığındaki dizinin adı Azize. Bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından hayatı alt üst olmuş, ailesi dağıtılmış bir kız çocuğunun imkansız görünen aşkını anlatacak olan Azize’nin yayın tarihi belli oldu, ne zaman başlıyor? Tek varlığı kardeşi olan Azize’nin onun için verdiği mücadeleyi anlatacak diziyle ilgili detaylar haberimizde.

Azize’nin yayın tarihi belli oldu, ne zaman başlıyor?

Hayatta sahip olduğu tek varlığı kardeşini kötülere karşı koruyabilmek için mücadele eden güçlü bir kadının hikayesi başlıyor Kanal D ekranlarında. Geçmişini geride bırakıp kendine yeni bir hayat kurmuş ve ayakları üzerinde durabilmiş bir genç kadının konu alındığı Azize’nin yayın tarihi belli oldu. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Azize dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk. Senaryosunu ise Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak üçlüsü kaleme alıyor. İmkansızlıklarla dolu bir aşkı ekranlara taşıyacak Azize dizisi 19 Kasım Salı akşamı Kanal D'de başlıyor.

Azize dizisi kadrosu kimler?

Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı Azize’nin oyuncu kadrosu hayli iddialı isimler. Duygu Sarışın, Mustafa Yıldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Öztürk, Başak Daşman, Tugay Mercan, Mustafa Avkıran, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Taha Baran Özbek, Ufuk Şen ve Galip Erdal. İlerleyen bölümlerde yeni oyuncuların da katılacağı gelen haberler arasında.

Azize dizisinde neler anlatılıyor?

Azize dizisi kısaca bir intikam ve aşk hikâyesi. Alpanlar mafyası tarafından ailesi dağıtılan, hayatı mahvedilen Melek, ailesinden geriye kalan tek varlığı kardeşini korumak için mücadele etmeye karar verir. Tüm geçmişini geride bırakarak kendine yeni bir hayat kurar. Öyle ki adını bile değiştirir. O artık güçlü bir kadın olan Azize’dir. Yıllar önce anne ve babasını öldüren Alpanlar ailesinin hedefinde bu sefer Azize’nin kardeşi Yiğit vardır. Ancak ebeveynin katledilişine engel olamayan Azize bu sefer kardeşini onlara vermeyeceğine yemin eder. Şu hayattan tek beklediği şey ailesinin intikamını almaktır. Ancak bu yeminin gerçekleştirme uğrunda ummadığı bir engel karşısına çıkacak ve Azize yeminiyle aşk arasında kalacaktır. Dizinin sloganı ise konjüktüre uygun. “Aşkı bulan kendini unutur”  Azize’nin hayattaki tek düşmanı Alpanlar ailesinin en mert ve en yürekli adamı Kartal, Azize’ye aşık olması fitili ateşleyen unsurdur. Kartal’ın ailesine hiç benzemediğini, onlardan çok farklı olduğunu fark eden Azize bu tutkulu aşka yeni düşecek. Bir yanda intikama giden yol, diğer yanda kendisi ile mücadele eden Azize’nin mücadelesi her salı akşamı Kanal D ekranlarında. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

04-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar