Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den şok metrobüs yorumu

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den şok metrobüs yorumu
Metrobüsle ilgili yaptığı yorum bir anda gündem olan Eda Ece mesajında ne dedi? Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den şok metrobüs yorumunun detayları haberimizde.

FOX Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi oyuncusu Eda Ece’nin yaptığı yorum olay oldu. Metrobüsle ilgili yaptığı yorum bir anda gündem olan Eda Ece mesajında ne dedi? Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den şok metrobüs yorumunun detayları haberimizde.

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den şok metrobüs yorumu

Eda Ece son zamanların başarılı oyuncularından. Genç oyuncu rol aldığı Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle hayli başarılı bir grafik çiziyor. Eda Ece son olarak sosyal medya hesabından yaptığı “Metrobüse binip insanlara hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum” yorumuyla bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Fox Tv’nin farklı ve iddialı dizisi Yasak Elma, oyuncu Eda Ece’nın üstün performansıyla reytingleri zorluyor. Dizinin ayakta durmasının en önemli sebeplerinden birisi olan Eda Ece, Onedio’nun youtube sayfasında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Bir takipçisinin “Mürüvvetini ne zaman göreceğiz?” sorusuna bakın yıldız oyuncu ne cevap verdi. “Bilmiyorum ki, göreceğiz vallaha ben de bilmiyorum. İş yapmaktan zaman kalmıyor. Dizilerde evleniyorum, dizilerde boşanıyorum, dizilerde çocuğum oluyor. Genelde kurgu dünyalarda bunları yaptım ”

Yasak Elma ve Pazartesi Sendromu

Bildiğiniz gibi pazartesi çalışanlar için hafta başı olmasından dolayı sendroma yol açan bir gün. Ve ünlü oyuncu Eda Ece, pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma’nın pazartesi sendromuna iyi geldiğini belirtiyor. Yine hayranlarının sorduğu bir soru üzerine kendisine uğur getirdiğine inandığı bir eşyasının olmadığını söyleyen Eda Ece, hayranlarını şaşırttı.

Ve Metrobüs Yorumu

Eda Ece daha önceleri metrobüste seyahat ettiği bilinen ve bu tr yolculuğu sevdiğini birkaç kez belirten bir oyuncu. Ancak son zamanlarda onu metrobüste göremeyen hayranları bunun sebebini sorduğunda bakın ünlü oyuncu ne cevap verdi? Canlitv platformu olarak Eda Ece’nin metrobüs yorumunu aynen veriyoruz.

“Ya tanınırsam fobisiyle kalabalık ortamlardan bir kaçma halinde oluyorsun. Ukala bir yerde değil de insan her an ekran karşısındaki haliyle olmuyor.Bir de ben hiç öyle birisi değilim, sürekli hazır. İnsanları hayal kırıklığına uğratmamak için metrobüse binmiyorum”

Röportajda soruları içtenlikle cevaplandıran Eda Ece son yıllarda kontrol manyaklığı başladığını söyledi. Her şeyini kendisi yaptığı zaman kendini iyi hissettiğini ancak çok yorulduğunu ifade eden ünlü oyuncu sette en komiğinin kim olduğu sorusuna ise “Tabii ki ben” cevabını verdi.

Hiç estetik yaptırmamış!

Bir soru üzerine estetikli halleriyle çok fazla oyuncu olduğunu belirterek kendisinin estetik yaptırmadığını söyleyen Eda Ece “Hayatının dönüm noktası olan bir projen var mı?” sorusu üzerine “Sanki Yıldız öyle oluyor. İlk ünlendiğim Cimbom, şimdi Yıldız’da da br kader değiştirici durum oluyor” açıklamasını yaptı.

Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Sevda Erginci ile başrolünü paylaştığı yasak Elma oyuncusu Eda Ece’ye başarılar diliyoruz. Yasak Elma yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

03-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar