Baba 19. Bölüm İzle

Baba 19. Bölüm İzle
Baba 19. Bölüm İzle; Show Tv ekranlarında salı akşamları yayınlanan Ay Yapım imzalı Baba Dizisinin bu akşam yayınlanacak 19. Bölümüne neler yaşanacak?

Baba 19. Bölüm İzle; Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Beril Pozam, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel, Taner Rumeli ve Özge Özacar’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı Baba dizisi ikinci sezonunda da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçtiğimiz sezon ortalarında başlayan ve reytingleri istenilen seviyede olmayan Baba dizisi bu sezon için kanalın büyük beklenti içinde olduğu yapımlardan biri. Oyuncu kadrosunun göz kamaştırdığı dizinin 11 Ekim Salı akşamı yayınlanacak bölümünde seyirci yine heyecanlı ve dram dolu bir bölüm izleyecek. Baba 19. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Baba Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ay Yapım imzalı Baba Dizisi Show Tv ekranlarının sevilen ve iddialı dizilerinden biri. Üst seviye oyunculardan kurulu kadrosuyla seyirciye dram türünde hikaye izleten Baba dizisinin yayınlanan son bölümünde, otoritesi sarsılmaya başlayan Selahattin, Kadir’e bir tuzak kurar ama Kadir bu tuzaktan sürpriz bir telefonla haberdar olur. Bir yandan Büşra’ya ulaşamayan İlhan diğer yandan Emin’i aramaya devam eder. Bu arada her yerde aranan Emin ise aylar sonra ailesine dair bazı bilgilere ulaşır. Kadir ise babasını bulmaya dair bazı ipuçları yakalar. Emin ise sokaklarda yaşadığı süre içinde oldukça zorlanmış ve tüm dengesi değişmiştir.

Baba Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ay Yapım imzalı Baba dizisi her salı akşamı seyirciyle buluşmaya devam ediyor. İddialı dizi bu akşam 19. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Emin uzun zaman sonra bulunmuştur. Kadir babasının bulunmasıyla büyük bir sevinç yaşar. Ancak Emin’in bulunması işlerin düzülmesini sağlamaz. Emin’in sokaklarda yaşadığı zaman ve hastalıkları eski hayatına adapte olmasını zorlaştırmaktadır. Kadir ise babasını böyle görünce iyice düşer ve dağılır. İlhan ise Emin’in bulunmasıyla vicdan azabından kurtulur ancak daha büyük bir probleme sebep olur. Bu arada Selahattin bütün dengeleri değiştirecek bir hamle yapar. Emin’i eski hayatın döndürmekle uğraşan Kadir’in hayatı ise öğrendikleriyle bir anda tamamen değişir. Baba bu akşam saat 20.00’da 19. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar