Baba 29. Bölüm İzle

Baba 29. Bölüm İzle
Baba 29. Bölüm İzle; Bu akşam 29. Yeni bölümüyle ekrana gelen Baba Dizisinin yayınlanan 29. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Baba 29. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Taner Rumeli ve Samla Su İkizoğlu’nun rol aldığı Ay Yapım tarafından hazırlanan Show Tv’nin sevilen dizisi Baba bu akşam 29. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden ancak aldığı reytingler sebebiyle erken final yapmasına karar verilen dram türündeki dizi Baba kanalın da gözde yapımları arasında yer alıyordu. Özellikle Haluk Bilginer’in usta oyunculuğu ile devleştiği dizide dağılan ailesini bir araya getirmeye çalışan bir babanın hikayesi anlatılıyor. Seyirciyi etkileyen ancak bu sevgiyi reytinge bir türlü çeviremeyen Baba Dizisinin bu akşam ekrana gelecek 29. Yeni bölümünde yine olaylar oldukça dramatik boyutlara ulaşıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor.

Baba Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan iddialı ve güçlü isimlerden kadrosundan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken Baba dizisi her hafta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Selahattin Firuze’den istediklerini alamayınca bunun faturasını yakınlarına çıkarmaya karar verir. Çöpköyde yaşanan direnişe sabrı kalmayan Selahattin sürpriz bir ismin yardımıyla herkesin hayatını alt üst edecek planını devreye sokar. Kadir ise içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmaya çalışmaktadır.

Baba 29. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ay Yapım imzalı ve kadrosunda Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Baba dizisi ekran yolculuğuna devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak son bölümünde Kadir, ailesi ve Çöpköy’ü canı pahasına korumak için harekete geçer. Ancak bu sırada gelen şoke edici bir haber Kadir’i derinden sarsar. Selahattin’in adamlarını istediği noktaya çeken Kadir, sürpriz bir ismi kurtarmak için harekete geçer. İlhan ve Büşra ile ilgili gerçekleşen beklenmedik bir gelişme kısa süreliğine de olsa herkesi mutlu eder. Bu arada Selahattin’e direnmeye çalışan Çöpköy halkı kendilerince mücadele ederken Selahattin’in planının farkında değildirler. Selahattin’e karşı elinden geleni yapan Kadir ise bu arada kurulan bir plan sonrası ölümle burun buruna gelir. Show Tv’nin sevilen dizisi Baba bu akşam saat 20.00’da 29. Yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

19-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar