Baba 2. Bölüm İzle

Baba 2. Bölüm İzle
Show TV’nin yeni dizisi, başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın paylaştığı ‘Baba’ dizisi 22 Şubat Salı ekranlara gelecek yeni bölümü izlemek için Baba 2. Bölüm Canlı izle

Show TV ekranlarının yeni dizisi ‘BABA’ geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara geldi. Daha ilk bölümü ile reytingleri altüst eden Baba dizisi için de izleyici heyecanlı. Baba dizisi, Ay yapım imzalı olup, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı aksiyon ve dram türünde bir yapımdır. Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Baba kadrosunun diğer oyuncuları ise, Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Beril Pozam ve Damlasu İkizoğlu’dur. Dizi yayınlanacak 2. Bölümü ile de merak edilirken, diziyi internet üzerinden izleyecek kişiler Canlı Tv sitesinden diziyi izleyebilirler. Dizinin yeni bölümünü tek parça halinde ve Full Hd izlemek için Baba 2. Bölüm izlebağlantıya tıklayın.

 

Baba Yeni Bölüm (2. Bölüm) İzle

Baba, 22 Şubat Salı çıkacak 2. Bölümünde, İlhan’ın öfke dolu sözleri Emin ile aralarında yaşanacak çatışmaların sinyallerini verirken Kadir’in sevdiği kadın Sevil ile bir araya gelmesi dikkat çekiyor. Babasının geçmişini merak eden Kadir’in soruları ise izleyicide de merak uyandırıyor.



Saruhanlı ailesinin İstanbul’daki hayatı sürprizlerle başlar. Ödemiş’te kalan Kadir, Emin ile bir kez daha yüzleşince Kadir kendisini ailesinden uzakta bulur. Yıllar sonra sevdiği kadını görmeye gider. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Köşke alışmaya çalışan aile fertleri yeni hayatlarının getirdiği zorluklarla tanışır.


Emin kendi yöntemleriyle bu zorluklarla baş etmeye çalışırken karşısında ilhan Karaçam’ı bulur. Bu yeni hayat çok farklı ve zorlu sorumlulukları da beraberinde getirecektir. Emin ise önemli bir karar almak zorundadır. Emin’in verdiği karar, Kadir’in hayatını bir kez daha değiştirecektir.

 
Baba İlk Bölümde Ne Oldu? (1. Bölüm Özeti)

Baba, 15 Şubat Salı çıkan ilk bölümünde, Saruhanlı Ailesi,  Ödemiş’te bir aile apartmanında hep beraber müteazi bir hayat süren, geleneklerine bağlı, kalabalık bir ailedir.


Ailenin reisi Emin Saruhanlı (Haluk Bilginer), dinine bağlı, aile değerlerine sıkı sıkıya bağlı ve otoriter bir babadır.

Emin’in en küçük oğlu Kadir Saruhan’lının (Tolga Sarıtaş), bayram ziyareti için eve dönüşü, baba ile oğul arasında eski defterlerin açılmasına sebep olur.



Yaşanan bir uçak kazası Saruhanlı Ailesinin kaderini tamamen değiştirir. Saruhanlı ailesinin zorluklarla dolu yeni hayatı başlarken, Emin ailesini korumak için hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya kalır.

Baba dizisi 2. Bölüm ile 22 Şubat Salı saat 20.00 de Show TV ekranlarında… 
 

22-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar