Neslihan Atagül’ün Projesi Belli Oldu! Yeni Dizi ‘Gecenin Ucunda’da Yer Alacak

Neslihan Atagül’ün Projesi Belli Oldu! Yeni Dizi ‘Gecenin Ucunda’da Yer Alacak
Güzel oyuncu Neslihan Atagül Star Tv’de Sefirin Kızı dizisinde oynarken, hastalığı sebebiyle diziden ayrılmıştı. Şimdi yine kendi kanalında Gecenin Ucunda adlı yeni diziyle dönüyor

Neslihan Atagül geçen yıl Star TV’de yayınlanan O3 Medya ve NG Medya ortak yapımı ile yayınlanan, yönetmeliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un birlikte kaleme aldıkları Sefir’in Kızı dizisinde Neslihan Atagül Engin Akyürek ile başrolde yer alıyordu. Daha sonra hastalığı sebebiyle diziden ayılmıştı. Diziden sonra herhangi bir projede yer almayan Neslihan Atagül, dizilere yeniden dönme kararı alarak, yeni bir projeyle ekranlara dönüyor. Star TV’nin yeni dizisi ‘Gecenin Ucunda’da yer alacak. İşte ayrıntılar…

 

Neslihan Atagül ‘Gecenin Ucunda’ Ekranlara Dönüyor

Temmuz 2016’da Kemal Doğulu ile evlenen güzel oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz yıl Star TV’de yayınlanan ‘Sefirin Kızı’ dizisinde Engin Akyürek ile dizinin başrülünde oynamıştı. Dizide Naren karakterine hayat verdi. Dizinin çekimleri sırasında rahatsızlığı ortaya çıkması sebebiyle diziden mecburiyet dolayısıyla ayılmıştı.

 

Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayrıldığını açıklamıştı. O tarihten beri hiçbir projede yer almayan Atagül ekranlara dönme kararı almasının hemen ardından Atagül’ün yeni projesi belli oldu.

 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Atagül eski kanalına geri dönüyor… Yine Star ekranlarında olacak ve Star TV’nin yeni sezon için çekilecek iddialı dizisi için anlaşma yapan Neslihan Atagül, TMC Film’in patronu Erol Avcı’yla el sıkıştı.

 

Ünlü oyuncu ‘Gecenin Ucunda’ dizisi ile anlaştı. Oyuncunun başrolünü oynayacağı dizi bir kitap uyarlaması…

 

Star Tv’nin Yeni Dizisi ‘Gecenin Ucunda’

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’den yeni sezon için sevindirici haber geldi. Yeni dizi projesi için ekranlara dönecek güzel oyuncu, dizinin başrolünde oynayacak. Dizi bir kitap uyarlaması, ‘Gecenin Ucunda’ adlı Peride Celal imzası taşıyan romandan uyarlama.  

 

Dizinin senaryosu Emre Özdur ve Başar Başaran iş birliği ile oluşurken, dizinin yönetmen ve diğer oyuncu kadrosu önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

Peride Celal’in ‘’Yazdığım en güzel aşk romanı’’ dediği eserde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsü konu ediliyor.

 

Gecenin Ucunda romanı ilk kez 1963 yılında ve ‘Gecenin Ucundaki Işık’ adıyla yayınlanmıştı. Peride Celal, bunca yıl sonra romanını yeniden gözden geçirip günışığına çıkarırken, bize şunları söyledi:

‘’Roman 1963’te çıkmış. Adını kısaltmakla iyi yaptığımı sanıyorum. Bu romanın yazıldığı yıllarda gençtik, inançlıydı, ışığa varabileceğimizi sanıyorduk. Işık, özgürlük, uygarlık, insanlık demekti; bir umuttu. Kırk yılı aşkın bir zaman içinde ışığı arayıp durduk. Ve o, sönükleşerek uzaklaştı bizden. Yüksek kat burjuvazisi, sahte dindarlar, çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen politikacılar, parlak yaşamlar içine düşürdükleri genç insanları daha da kolay avlıyorlar günümüzde. Romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında başarılı olabilecek mi? Kuşkuluyum. Gecenin Ucunda, büyük bir aşk romanı aynı zamanda. Bunu da eklemeliyim. Öyle olması da ayrıca hoşuma gidiyor. Bana kalırsa, bu roman yazdığım en güzel aşk romanıdır.’’


Böylece Star TV, biri Kıvanç Tatlıtuğ’un adının geçtiği OGM Picturea imzalı ‘Kral Kaybederse’, diğeri ise Neslihan Atagül’ün başrolünde oynayacağı ‘Gecenin Ucunda dizileri ile yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacağının sinyallerini şimdiden veriyor.






22-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar