Survivor'da Sürgün Adasına Gidecek 3. ve 4. Aday Kim Oldu?

Survivor'da Sürgün Adasına Gidecek 3. ve 4. Aday Kim Oldu?
TV8 ekranlarında Survivor mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Haftanın 3. Ve 4. Eleme adayı belli oldu. Sürgün adasına hangi yarışmacılar gidiyor?

TV8 ekranlarında Survivor mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Haftanın 3. Ve 4. Eleme adayı belli oldu. Sürgün adasına hangi yarışmacılar gidiyor?

Haftanın son dokunulmazlık oyununda parkurda mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler takımı kendi arkadaşlarından birini yazmamak için tüm performanslarını ortaya koydu. İlk iki dokunulmazlığın sahibi olan Ünlüler takımı gönüllüler takımını konseye göndermişlerdi.

Gönüllüler takımının kaybettiği iki dokunulmazlık sonucunda Yunus Emre Özden ve Yasin Obuz'u sürgün adasına göndermişlerdi. Dün akşam oynanan parkur oyununda ise engelleri aşarak atış alanında diskleri yerine atan takımına sayıyı getirdi.

Ünlüler ve Gönüllüler arasında hız kesmeyen mücadele devam etti. Kadınlarda sayının sahibi ünlüler takımı olurken erkeklerde ise Gönüllüler sayıyı kazanarak Best Of'a oyunu taşıdılar. İki takım arasından en iyilerin yarışa çıkmasıyla skor 2-2 oldu. Bayrak yarışına taşımayı başaran iki takım arasında yarış hız kesmeden devam etti. Bayrak yarışında gerilerden gelerek atış alanına gelen gönüllüler takımı muhteşem bir performans sergiledi. Bayrakta Ogeday ve Adem'in karşılıklı mücadelesi herkese nefesleri tutturdu. Ogeday'in gerilerden gelerek takımına getirdiği sayı onlara hem ödül ve en önemlisi isim yazmaktan kurtardı.

Gönüllüler dokunulmazlığın sahibi olurken, Ünlüler ise bir isim için konseyde yerini aldılar. Bir isim söylemek zorunda kalan ünlüler takımı kapalı oylama ile bir isim belirlemek zorunda kaldı. Yapılan kapalı oylamada Nagihan 7, Gizem 7

Aşkım 1 oy alarak oyların eşitliğinden açık oylama yapıldı. Açık oylama da ise  Gizem 6, Nagihan 7 oy ile en çok oyu alarak sürgün adasına gidecek 3. İsim oldu.

Haftanın iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı 4. isimde belirlemek zorunda. Haftanın en iyi performans gösteren yarışmacısı Yağmur Banda bir isim söyledi. Yağmur Banda performans olarak değerlendirme yaparak takım arkadaşı Gökhan Keser'i eleme potasına gönderdi.

Yapılan oylama sonucunda eleme adayları belli oldu. Yunus Emre Özden, Yasin Obuz, Nagihan Karadere ve Gökhan Keser oldu. Yarışmacılardan biri bu hafta hayallerine ve adaya veda edecek. Hangi yarışmacı adaya veda edecek? Çarşamba akşamı oylama sonucunda bir yarışmacı hayallerine veda edecek.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar