Baba dizisi için önemli karar Önümüzdeki sezon devam edecek mi?

Baba dizisi için önemli karar Önümüzdeki sezon devam edecek mi?
Bir Anadolu Hikayesi mattosuyla ekrana gelen Baba dizisi dizi severler tarafından beğenildi Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolü paylaştıkları Baba dizisi devam edecek mi?

Show TV'nin sevilen dizisi 'Baba' dizisi ilk bölümden itibaren büyük ilgi gördü. Salı akşamlarına damga vuran dizi için önemli bir karar verildi. Dizinin yayınlandığı kanal yönetimi dizinini önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceğine bugün karar verdi. İzleyicilerin merakla beklediği gelişme haberimizde. Şimdi detaylar

Baba dizisi için önemli karar Önümüzdeki sezon devam edecek mi?

Ay Yapım ürünü olan Baba dizisi Salı akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Bir Anadolu Hikayesi mattosuyla ekrana gelen Show Tv dizisi ilk bölümden itibaren dizi severler tarafından beğenildi. Usta oyuncular Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştıkları Baba 15 Şubat Salı günü ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlamıştı. Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan Baba, yeni başlayan bir dizi için ortalamanın bir hayli üzerinde reyting elde etti. Salı akşamlarının rekabet tablosunu değiştiren dizinin akıbeti bir süredir merak ediliyordu. Hal böyle olunca reyting sonuçlarını ve dizi severlerin görüşlerini dikkate alan Show Tv yönetimi bugün toplanarak dizinin akıbeti için bir karar aldı. Dizi severlerin heyecanla beklediği haber akşam saatlerinde bizzat kanal yönetimi tarafından yapıldı. Sevilen dizi Baba hazirana ayında sezon finali yaptıktan sonra 2022- 2023 sezonunda da kaldığı yerden devam edecek. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in başrolünü paylaştığı Baba, yeni bölümleriyle her salı 20.00'de Show TV'de!

Bir Anadolu hikayesi sloganı çok beğenildi

Kalabalık bir oyuncu kadrosu bulunan Baba dizisi yayınlanan altı bölümüyle otoritelerden tam not aldı. 29 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan 7. bölüm fragmanı yayınlanan Baba dizisi yine sosyal medyaya damga vurdu. İlhan’ın Büşra’ya söylediği “oturmakla dans etmek arasında seçim yapman gerekirse ben buradayım” sözleri bundan sonra yaşanacak çatışmaların ipuçlarını verdi.

Baba dizisi son bölümde neler oldu?

Ailesi için kendini bir kez daha fedaya hazırlanan Kadir, İlhan’ın kovduğu CEO ile konuşur ve rakibi hakkında çok önemli bilgilere ulaşır. Hastalığıyla bir kez daha savrulan Emin, bazı gerçeklerle yüzleşir ve bu durum tüm ailesini huzursuz eder. Ahmet'in Büşra’ya yaptıkları Fazilet ve Emin'i harekete geçirir ve Büşra'nın hamlesi karşısında şok olurlar.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar