Oyuncu Süleyman Yağcı'nın Sözleri Büyük Tepki Çekti

Oyuncu Süleyman Yağcı'nın Sözleri Büyük Tepki Çekti
Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i oyuncu Süleyman yağcı kadınların giydiği tayt polemiğinin ardından şimdi de sokakta öpüşmeyle gündemde.

Gün geçmiyor ki magazin gündemi flaş bir başlıkla ve kişiyle takipçisinin karşısına geçmiyor. Yıldız Tilbe ve hayvan hakları, Gülşen ve sahne kostümleri, sık sık konuşulan boşanmalar, ayrılıklar… Son günlerde ise magazin basını ve sosyal medyada bambaşka bir konu gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Halk arasında Fıs Fıs İsmail olarak da bilinen oyuncu Süleyman Yağcı’nın sokaktaki insanların giyim ve kuşamlarıyla ilgili açıklamaları magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer buluyor. Son olarak tayt giyen kişilerle ilgili açıklamalar yapan ünlü isim bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda ise sokakta ya da insanların toplu olarak bulundukları yerlerde sevgililerin ya da çiftlerin alenen öpüşemeyeceğini söyledi. Bu tür davranışlara müdahale edeceğini belirten oyuncunun açıklamaları gündemde bomba etkisi yarattı.

Öpüşemezsin Kardeşim

Geçtiğimiz hafta tayt polemiğiyle gündeme gelen ve tayt giyen kadınlara sert sözlerle yüklenen oyuncu Süleyman yağcı katıldığı bir televizyon programında sokakta öpüşenlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Halk arasında Fıs Fıs İsmail karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı programda yaptığı açıklamada “lanet olsun. Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen ben devreye girerim. Öyle bir hakkım var. Öpüşemezsin kardeşim. Hiç kimse halka umum olan yerde sevgilisiyle öpüşemez. Kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti’dir. Atatürk ilke ve inkılaplarıyla kanunlar belirlenmiştir. El ele yürüdü ben buna bir şey demem, öpüşmekten bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye, var mı böyle bir hakkı ya?” ifadelerini kullandı.

Sapık Diyenlere Cevap Verdi

Ünlü oyuncu Süleyman Yağcı ayrıca kendisine sapık diyenlere programdan seslendi ve cevap verdi. Süleyman Yağcı “bana sapık diyenler, asıl tehlikeli olanlar onlardır. Ben adaplı bir şekilde giyinsin diyorum. Onlar bırak daha açık giysinler, biraz daha bakalım diye düşünenler” ifadelerini kullandı. Süleyman Yağcı’nın programda öne çıkan ifadeleri ise şöyle;

·         Bir şey için çirkin demek beğenmemektir.

·         Ben çirkin demedim. Çirkin demek başka bir şey, iğrenç demek başka bir şey. O pis manzarayı görmek, kimse izlemek zorunda değil.

·         Pisten kastım giydiği şeylerin ortada olması. Her yerinin görünüyor olması.

·         Kadınlara iğrenç demiyorum ben, o tarza iğrenç diyorum. O tarz giyinen herkes benim için iğrençtir.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar