Baba Dizisinde Kim Kimdir?

Baba Dizisinde Kim Kimdir?
Show Tv ekranlarında hazırlıkları süren ve merakla beklenen Baba Dizisinde oyuncular ve karakterleri netleşmeye başladı. İşte Baba dizisinde kim kimdirin cevabı!

Şu sıralar dizi piyasasında en çok merak edilen soruların başında Baba dizisi geliyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Baba dizisi yayınlanan tanıtım fragmanıyla bir anda dizi gündeminin en önemli maddelerinden biri haline geldi. Bu sezon Üç Kuruş adlı görkemli bir işle seyirciyle buluşan Show Tv son olarak hazırlıklarına başladığı ve seyirciye duyurduğu Baba ve Oğul adlı iki diziyle daha bir anda gündem oldu. Halen hazırlıkları devam eden Baba ve oğul dizileri için ocak ayının son haftası yayın tarihi olarak gösterilirken dizilerin çekimleri de devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Baba dizisi ise bilinmezlikleriyle iyice merak edilmeye başlandı. Bizde bu yazıda Baba dizisinde rol alacak olan oyuncuların hangi karakterlerle seyirci karşısına çıkacağını araştırdık. İşte sezonun en iddialı yapımlarından olan Baba dizisinin oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler.

Baba’da Kim Kimdir?

Ay Yapım tarafından hazırlıkları devam eden ve halen çekimleri ve hazırlıkları süren Baba dizisinin en yakın zamanda ekrana geleceği açıklandı. Tanıtım fragmanında yakında ibaresiyle yayınlanan fragman oldukça ilgi çekerken dizinin oyuncuları da merak ediliyor. İddialı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrolde yer alan Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş baba ve oğulu canlandırıyor. İşte dizide rol alacak oyuncular ve canlandıracakları karakterler: Emin Saruhanlı (Haluk Bilginer), Kadir Saruhanlı (Tolga Sarıtaş), Yaşar Saruhanlı (Deniz Hamzaoğlu), Servet Saruhanlı (Taner Rumeli), Şahika (Zeynep Tuğçe Bayat), Kübra Saruhanlı (Damlasu İkizoğlu), Münevver Saruhanlı (Bihter Dinçel), İlhan (Hakan Kurtaş) Fazilet Saruhanlı (Ayda aksel) ve Kadircan Saruhanlı (Oktay Çukuk).

Baba Dizisi Konusu

Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan Baba dizisi dizi sektörünün en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Yayınlanan tanıtımla büyük ilgi ve merak uyandıran dizi seyirci tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Dram ve gerilim türünde ele alınacak dizinin senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak otururken konusu ise oldukça dramatik. Dizide bir uçak kazası sonrası darma dağın olan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Bir Anadolu Hikayesi sloganıyla yayın hayatına girmeye hazırlanan dizi yakın zamanda Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

04-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar