Ünlü sunucu vasiyetini açıkladı

Ünlü sunucu vasiyetini açıkladı
Kendisinden 15 yaş küçük sevgilisiyle evlilik hazırlıklarını süğrdüren sunucu Burcu Esmersoy, herkesi şaşırtarak vasiyetini açıkladı

İlyas Salman'la başlayan ve Seda Sayan'la devam eden "vasiyet açıklama" modasına ünlü sunucu Burcu Esmersoy da katıldı. Hayranları Esmersoy'un kim olduğunu ve vasiyetini merak ediyor. Burcu Esmersoy kimdir, nereli ve oynadığı diziler neler? Şimdi detaylar

Ünlü sunucu vasiyetini açıkladı

Kendisinden 15 yaş küçük sevgilisiyle evlilik hazırlıklarını süğrdüren sunucu Burcu Esmersoy, herkesi şaşırtarak vasiyetini açıkladı. Nazım Akmandil ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ve 2022 yılı için dilekte bulunan Burcu Esmersoy'un vasiyeti sosyal medyaya bomba gibi düştü. Kendisinden 15 yaş küçük olan Nazım Akmandil'le evlenmeye hzırlanan ünlü sunucu sık sık anne olmak isteğini dile getiriyor. Pazar Postası'na samimi açıklamalarda bulunan Esmersoy'un röportajda söylediği o sözleri paylaşıyoruz. 

Pandeminin hafifleyeceği güzel bir yıl olsun

2022 yılından beklentilerini söyleyen Esmersoy, tüm dünya adına güzel dileklerde bulundu: "Beklenti değil ama daha iyi bir yıl olsun. Çünkü bir senenin hep altı ayı iyi altı ayı kötü geçer. Bundan önceki yıllarda da öyle oldu. Pandemiden sonra da bundan emin oldum. İnsan enerjisi de önemli bu noktada, yüksek tutalım. Ülkenin genelinde sıkıntı olmadığı, pandeminin hafifleyeceği güzel bir yıl olsun"

"Ülkemizdeki ekonomik dalgalanma sizi de etkiledi mi?" sorusuna başarılı sunucu, hem düşündüren hem de zeka kokan bir espriyle şu cevabı verdi: "Bu konuda dünyanın en komik hikayesine sahibim. Benim finans işinde çalışan çok başarılı bir arkadaşım var. Yıllar önce onların bahçesindeyiz. Arkadaşım Seda, 'Burcu dolar çıkacak, dolara yatırım yap' dedi. O zamanlar dolar 2,56. Bankacımı arayıp fikrini sordum. 'Ya boşver' dedi. O günden bugüne dolar alamadım gitti. Ben eski kafalıyım. Bize hep 'Evin olsun' diye öğretildi. Şükür geleceğimi garanti altına alacak bir yatırımım var. Türk lirasındayım ve kafamı dolar konusunda yormuyorum."

İşte o meşhur vasiyet!

Son günlerde moda olan "vasiyet açıklama" için samimi açıklamalarda bulunan ünlü sunucu  "Vasiyetiniz var mı?" sorusuna anlamlı bir cevap verdi: "Hazırladım bile... Her şeyimi yardım kuruluşlarına ve üvey kız kardeşime bağışlıyorum."

Burcu Esmersoy Kimdir?

1976 İstanbul doğumlu Esmersoy, New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı. 1997  güzellik yarışmasında "Miss International" seçildi. Kanal D'de çocuk programları sunan Esmersoy, CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını takip eden ve programlar sunan Esmersoy, Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor müdürü ile evlendi.

Oynadığı Diziler:

2012 – Çocuklar Duymasın 
2011 – Dedektif Memoli 
2010 – Romantik Komedi 

04-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar