Baba Dizisinden Ayrılan Beril Pozam’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

Baba Dizisinden Ayrılan Beril Pozam’ın Yeni Projesi Belli Oldu!
Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrollerinde oynadığı Baba dizisinde Sevil Öztürk karakterine hayat veren Beril Pozam diziye veda etti. Beril Pozam’ın yeni projesi belli oldu

Güzel oyuncu Beril Pozam Show Tv ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer alığı Ay yapım imzalı ‘Baba’ dizisinde Sevil Öztürk karakterine hayat vermişti. Dizide Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir Saruhanlı ile evlilik hayalleri kuran fakat bir türlü mutlu sona eremeyen kız arkadaşını canlandırmıştı. Sevil anaokulu öğretmeni ödemişte Saruhanlı ailesi’nin memleketlerinden bir kız, fakat baba Emin Sarhanlı (Haluk Bilginer) bu evliliğe karşı çıkmıştır. Sevil bir dönem Kadir’le görüşemez, ama onun nerede olduğunu da bilmez ve yolları ister istemez ayrılmıştır. Halbuki Kadir kız kardeşini sorumsuz kocasından kurtarmak için damatlarını yaralamış ve hapse girmiştir. Sevil’de Kadir’in onu terk ettiğini düşünüp bir başkası ile evlenmiş bir kızları olmuş, çok geçmemiş eşiyle de boşanmışlardır. Yıllar sonra Kadir Sevil’in karşısına çıkmış fakat yine babasının mani olmaları ile birliktelikleri devam edememiştir. Kızı Üzüm ise Sevil’in kırmızı çizgisidir. Kadir’in babası bir gün ona ağır konuşarak Sevil’i Kadir’den uzaklaştırmış. Sevil’de bir daha Kadir’le biraraya gelmemiştir. Diziden ani şekilde ayrılan Sevil Pozam’ın diziden sonraki yeni projeside belli oldu. İşte Beril Pozam’ın yeni projesinin detayları…

Beril Pozam ‘Aaahh Belinda’ Filminde

Ada Masalı dizisindeki başarılı oyunculuğunun ardından bu yıl Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde Sevil Öztürk karakterini canlandıran güzel oyuncu Beril Pozam dizinin ardından yeni bir proje ile adını duyurdu. Beril Pozam Baba dizisinden sonra Aaahh Belinda adlı filmin günümüzde çekilecek yeni versiyonunda oynayacak.

Beril Pozam Baba dizisinin 2. Sezonunda da oynayacağı halde dizinin ilk sezonu bile bitmeden diziden ayrıldı. Neden diziden ayrıldığı bilinmeyen güzel oyuncunun hayranları ve Baba dizisinde kendisini görmek isteyen izleyiciler bu duruma çok üzüldü. Bir veda sahnesi bile hazırlanamayan oyuncu Beril Bozam diziye veda ederken, Tolga Sarıtaş’a yeni partner olması için Dilara Akyürek diziye dahil edildi. Beril Pozam ise, 1986 yılında çekilmiş Müjde Ar ve Yılmaz Zafer’in başrollerinde oynadığı ‘Ah Belinda’ adlı filmde rol alacak.

1986 yılında Atıf Yılmaz tarafından çekilmiş film, günümüze ise OCM Pictures tarafından yeniden uyarlanacak. Filmin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer otururken, Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme alacağı filmin oyuncu seçmeleri ise devam ediyor.

‘Ah Belinda’ Filminin Oyuncu ve Karakterleri

Yeni çekilecek Ah Belinda filminin başrollerini Neslihan Atagül ile Serkan Cayoğlu paylaşıyor. Müjde Ar’ın oynadığı Serap karakterine Neslihan Atagül ‘Sevilay’ adı ile hayat verirken, Serkan Cayoğlu ise Suat rolüne ‘Serkan’ adıyla hayat verecek.

Macit Koper’in canlandırdığı ‘Hulisi’ rolüne Necip Memilli ‘Necati’ adı ile hayat verecek. 

Beril Bozam ise filmde ‘Arzu’adlı oyuncuyu canlandırırken, Arzu’nun filmdeki rolü ise Sevilay (Neslihan Atagül) ile aynı tiyatro oyunun ana castında çalışıyorlar ve aralarında müthiş bir rekabet var. Ayrıca Sevilay sevgilisi Serkan’ı (Serkan Çayoğlu) Arzu’dan kıskanıyor.

Ah Belinda Filminin Konusu Ne?

Başarılı ve modern bir tiyatro oyuncusu olan Serap, yemek pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü reddetmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir. Serap kabul ettiği ilk defa bir reklam filminde, piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır. Reklam çekimleri sırasında Serap boyut değiştirerek kendini birden Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur ve erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Akıl hastanesine yatmak durumunda kalan Serap, tüm çabalara rağmen düzelmez, tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken bu defa da önceki hayatına geri döner.

Ah Belinda Filmi Ne Zaman Nerede Yayınlanacak?

Çekimleri Haziran ayı gibi bitmesi planlanan Ah Belinda Filmi, yaz ortasında bir dijital platformda yayınlanmaya başlayacak.

23-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar