Baba Dizisinden Ayrılan Beril Pozam ‘Yalı Çapkını’ Dizisinde

Baba Dizisinden Ayrılan Beril Pozam ‘Yalı Çapkını’ Dizisinde
Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrollerini paylaştığı Show TV’nin Baba dizisinde Sevil Öztürk karakterine hayat veren Beril Pazam’ın Star TV’nin yeni dizisi ‘Yalı Çapkını’nda!

Show TV ekranlarının Ay yapım imzalı Baba dizisinde geçtiğimiz sezon rol alan Beril Pozam ‘Sevil’ Karakterine hayat veriyordu. Dizide kısa süre yer alan güzel oyuncu dizinin hemen ardından peş peşe yapımlardan teklif aldı. İlk bölümü ile 15 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Kerem Çatay üstleniyor. Dram türündeki ilk sezonu ile 15 bölüm ekrana gelen Baba dizisinin başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Baba dizisinde Beril Pozam, Sevil Öztürk karakterine hayat veriyordu. 13. Bölümde diziden aniden ayrılan oyuncu, izleyenleri de meraklandırdı, neden ayrıldığı anlaşılamayan güzel oyuncuya yapımcılardan peş peşine teklifler gelmeye başladı. İlk projesi Atıf Yılmaz’ın yönettiği, Müjde Ar’ın oynadığı 1986 yapımı ‘Aaahh Belinda’ filminin Alim yapım tarafından yeniden çekileceği başrolünde Neslihan Atagül’ün yer aldığı ‘Ah Belinda’ dizisinde rol alıyor. Önümüzdeki sezon yayınlanacak dizinin çekimleri tamamlandı. Ardından Beril Pozam yine bomba gibi bir diziden teklif aldı. Ekranlara yepyeni bir dizi ile dönen Beril Pozam’ın yeni dizisi ve rolü ne? İşte merak edilenler…  

 

Yalı Çapkını Dizisinin Kadrosuna Beril Pozam Dahil Oldu

Star TV ekranları için OGM Pictures yapım şirketi tarafından çekileceği ‘Yalı çapkını’ dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu dizi yakında sete çıkacak. Uzun süre setlerden uzak olan usta oyuncu Çetin Tekindor’u yeniden setlere döndürecek olan dizinin kadrosuna flaş bir oyuncu dahil oldu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünde olduğu Yalı Çapkını dizisine ‘Baba’ dizisinden bomba bir transfer haberi geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre son olarak geçen sezon Ada Masalı ve bu yılın başında da Baba dizisiyle yaptığı güçlü çıkışın meyvelerini toplayan ‘Baba’ dizisinde Sevil karakterine hayat veren ve Ah Belinda filminde de oynayan Beril Pozam dahil oldu.

 

Beril Pozam Yalı Çapkını Dizisinde ‘Seyran’ Rolüne Hayat Verecek

Beril Pozam ‘Yalı Çapkını’nda ‘Seyran’ rolüne hayat verecek olan Afra Saraçoğlu’nun ablası Suna’ya hayat verecek. Yalı Çapkını dizisinin başrol karakteri Ferit (Mert Ramazan Demir) ailesini çapkınlıklarıyla bunaltan biridir ve ailesi tarafından başta Suna’yla evlendirilmek istenecek ancak işler planlandığı gibi gitmeyecek.

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosunda ve rol alacak karakterlerinde; Çetin Tekindor’un (Halis) yanı sıra Doğukan Polat (Fuat), Cansu Fırıncı (İbo), Yiğit Tuncay (Latif), Hülya Duyar (Şefika) ve son olarak Gülçin Santırcıoğlu (İfakat) yer alacak.

19-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar