Yalı Çapkını Dizisi Kim Kimdir?

Yalı Çapkını Dizisi Kim Kimdir?
Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Beril Pozam’ın başrollerini paylaştığı drama dizisi Yalı Çapkını oyuncuları ve karakterler merak ediliyor

Star TV'nin Pazar akşamlarına damga vurması beklenen iddialı dizisi Yalı Çapkını ilk bölümüyle bu akşam ekran hayatına başladı. Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği dram dizisinde usta isimler rol alıyor. Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Beril Pozam gibi güçlü oyunculardan kurulu Yalı Çapkını dizisindeki karakterler araştırılıyor. Dizi severler merak ediyor, pazar akşamları yayınlanacak olan drama dizisi Yalı Çapkını dizisinde kim kimdir? Hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek? Şimdi detaylar

Yalı Çapkını Dizisi Kim Kimdir?

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Beril Pozam’ın başrollerini paylaştığı drama dizisi Yalı Çapkını Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Öznur Serçeler, İrem Altuğ, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Hülya Duyar gibi usta isimleri aynı projede buluşturdu. OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği Yalı Çapkını dizisinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. İşte Star Tv'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını oyuncuları ve hayat verecekleri karakterler

Seyran – Afra Saraçoğlu​

Kazım ve Esme’nin küçük kızı olan Seyan, Antep’in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmak isteyen genç kız,ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele edecektir.

İfakat – Gülçin Santırcıoğlu ​

Korhan ailesinin dul kalmış gelinidir. Taze gelinken trafik kazası sonucu kocasını ve bebeğini kaybeter ancak Halis Ağa ona oğlunun emaneti olarak himayesine alır. Ailenin çıkarlarını her şeyden üstün gören İfakat’ın Korhan soyadına leke gelmemesi için yapabileceklerinin sınırı yoktur.

Ferit – Mert Ramazan Demir ​

Halis Ağa’nın torunu olan Ferit, şeker hastasıdır. Hastalığı ve evin küçük oğlu olması hasebiyle şımartılan Ferit, yurt dışında okuduğu için aileye ve çevreye uyum göstermekte zorlanır. Deli dolu, eğlenceli bir kişilik olan Ferit, henüz aşık olmamıştır.

Halis Ağa - Çetin Tekindor ​

Korhan ailesinin reisi olan Halis, torunu Ferit’i çok sever. Hastalığı nedeniyle işleri oğlu Orhan’a devretmiştir. Otoriter, kuralcı, sert mizaçlı bir olsa da tuttuğu günlüklerle de yaşadığı iç hesaplaşmaları ortaya serer.

Hattuç – Şerif Sezer ​

Kazım’ın halası olan Hattuç, sert mizaçlı bir kadındır. Onu kimseyl evlendirmeyen abbası, kızına hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulamıştır. O yüzden Kazım’ın kızlarına karşı sert tavırlarını destekler.

Suna – Beril Pozam ​

Kazım ve Esme’nin büyük kızıdır. Eğitimli ve güzel bir kız olan Suna’nın tek hayali mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir.

Orhan - Emre Altuğ ​

Halis Ağa’nın oğlu olan Orhan başarılı bir iş adamıdır. Oğullarına kendine tanınandan daha fazla özgürlük tanır. Babasının isteğiyle hiç tanımadan Gülgün’le evlense de ruhsal olarak yalnız bir adamdır.

25-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar