Babam Çok Değişti 4. Bölüm İzle (Final)

Babam Çok Değişti 4. Bölüm İzle (Final)
Babam Çok Değişti 4. Bölüm İzle; 28 Ocak Perşembe 4. Ve final bölümüyle ekrana gelen Babam Çok Değişti dizisinin 4. Final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Babam çok değişti 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Eslem Akar’ın rol aldığı Babam Çok Değişti bu akşam saat 20.00’da 4. Ve final bölümüyle Kanal D’de ekranlara geliyor. Sezona geç başlayan ve önce isim değişikliği yaşayan ardından yeni ismi olan Babam Çok Değişti ile yoluna devam eden dizi ne yazık ki reytinglerde umduğunu bulamadı ve çok gerilerde kaldı. Süreç Film tarafından hazırlanan yapım Perşembe akşamlarında kanalına ve yapım şirketine beklenen reytingi ve başarıyı getirmeyince ister istemez final tapması kaçınılmaz oldu. Dizi bu akşam 4 son bölümüyle final yaparak ekranlara veda ediyor. Babam Çok Değişti bu akşam final bölümüyle seyirciyle son kez buluşuyor.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Babam Çok Değişti aile komedisi türünde hazırlanan bir yapım olarak ekranlara geliyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Mehmet Ali ve ailesi taşınmaktan vazgeçmiştir. Ancak Aslı’nın bunun için 14 altın kuralı vardır ve bunlar kayınvalidesi Arife için zor kabul edilir şartlardır ancak Arife’nin bunları kabul etmekten başka çaresi yoktur. Sonunda kayınvalide ve gelin arasında şimdilik geçici bir süre için sulh imzalanmıştır. Ama bu nereye kadar sürecektir?

Babam Çok Değişti 4. Bölümde (Final)Seyirci Neler Yaşayacak?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Babam Çok Değişti bu akşam son kez seyircisinin karşısına çıkıyor. Final kararı alınan dizi ne yazık ki beklenen reytinge ve başarıya ulaşamadı. Sonuç olarak da yapım şirketi ve kanal zor kararı aldı ve dizinin final yapmasına karar verildi. Aile komedisi türünde hazırlanan Babam Çok Değişti bu akşam yayınlanacak final bölümünde Mehmet Ali ve Aslı evlilik yıldönümlerini kutlayacaklardır. İkilinin her biri bir diğerinin bu günü unuttuğunu düşünmektedir. Aslı evde sürpriz bir evlilik yıldönümü hazırlarken Mehmet Ali’nin kesinlikle bu günü unuttuğunu düşünmektedir ve onu mahcup etmek ister. Ancak Mehmet Ali 25. Evlilik yıldönümlerini unutmamıştır ve eşi Aslı’yı çok şaşırtacak bir sürpriz hazırlamaktadır. Eve gelen Mehmet Ali büyük sürprizi açıklar. Çift 25. Evlilik yıldönümlerinde nikah tazeleyeceklerdir ve Mehmet ali her şeyi buna uygun olarak planlamıştır. Aslı bu durum karşısında çok şaşkındır. Babam Çok Değişti bu akşam yayınlanacak 4. Ve final bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

28-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar