Sol Yanım Dizisi Final mi Yapacak?

Sol Yanım Dizisi Final mi Yapacak?
Star TV'nin almış olduğu karar ile günü değişen Sol Yanım dizisi, geceyi hüsranla kapattı. Bu durumdan memnun olmayan kanal, acaba dizinin fişini çekecek mi?

     Çarşamba akşamları Star TV’de yayınlanan Sol Yanım dizisi için final çanları çalmaya başladı desek yanlış olmaz sanırım.

   Çarşamba akşamları Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Benim Adım Melek ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile aynı saatte yayınlanan Sol Yanım, bu ezici rekabete daha fazla dayanamayacak gibi gözüküyor. Beklenilenin aksine çok düşük reytingler alması, dizinin final yapmasına sebep olabilir.

Sol Yanım Dizisi Neden Final Yapabilir?

   Normalde Perşembe akşamları ekranlara gelen dizi, kanalın ani bir kararı ile Çarşamba günü yayınlanmaya başladı. Almış oldukları bu karar sonucu dizinin reytingleri 1-2 arasındaydı. Yeni gününde ilk defa ekran karşısına çıkan Sol Yanım, bu durumu kaldırabilecek güçte değil. Perşembe günleri en azından orta halli bir reyting getirip, kanalı mutlu eden dizi bu şekilde devam ederse final yapması kaçınılmaz olacak.

    Zaten bu sezonda yeni çıkardıkları dizilerin bir biri ardına final yapması, kanalı oldukça huzursuz etmiş durumda. İyi Günde Kötü Günde, Babil ve Güvercin dizilerinin düşük reyting alması sonucu, kanalın bu sezon içerisinde final gören dizi projeleri, şimdi ise sırada Sol Yanım ve Akrep dizisi var gibi gözüküyor. 29 Ocak Cuma günü ilk defa izleyici karşısına çıkacak olan, başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Seni Çok Bekledim dizinin bu durum ile bir alakası olabilir. Normalde kanalın Cuma günü akşam programında Akrep dizisi vardır. Seni Çok Bekledim dizisini Cuma gününde yayınlamak isteyen kanal, Akrep dizisini, Sol Yanım dizisinin yayınlandığı gün olan Perşembe gününe, Sol Yanım dizisini ise Çarşamba gününe çekmek durumunda kaldı. Yapılan bu hamle sonucu da ortada ki Sol Yanım dizisi pek de iyi bir skor alamadan geceyi kapattı. Şimdi ise gözler Akrep dizisine çevrilmiş durumda.

  Yeni gününde ilk defa bu akşam yayınlanacak olan Akrep dizisi de, Sol Yanımda olduğu gibi düşük reytingler mi getirecek yoksa aksine beklenilenin üstünde bir geri dönüş mü yapacak? Bunların yanı sıra izleyicilerin, dizilerin günlerinin değiştiğini fark etmemiş ve bundan dolayı da reytingler düşük gelmiş olabilir.

28-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler