Rüzgar Aksoy Arıza Kadrosunda!

Rüzgar Aksoy Arıza Kadrosunda!
Son olarak Ramo’da rol alan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy Show Tv’de Pazar akşamları ekrana gelen Arıza Dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Televizyon dizilerinde oyuncu kadrolarına sık sık yeni isimler katılıyor ya da var olan oyuncular diziden ayrılıyor. Bu artık çok sıradan bir durum. Ancak zaman zaman diziye dahil olan isim o kadar güçlü oluyor ki dizide bir şeyleri, dengeleri değiştireceği belli oluyor. Böyle olunca da diziyi takip eden seyirciyi büyük bir merak ve heyecan sarıyor. Bu sezon Show Tv’de başlayan ve mafya konulu dizilerden biri olan Arıza’ya böyle bir oyuncu dahil oldu. Son olarak yine bir mafya dizisi olan Ramo’da rol alan başarılı ve usta oyuncu Rüzgar Aksoy bu sefer dengeleri değiştirmek ve yeni hikayeler kurmak için Arıza dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bu haberin duyulmasıyla hem dizinin hem de oyuncunun sevenlerini büyük bir merak ve heyecan sardı. Rüzgar Aksoy’un diziye dahil olmasıyla Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan Arıza’da dengelerin değişeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Rüzgar Aksoy Arıza’da!

Show Tv’de Pazar akşamları ekrana gelen Arıza adlı diziye bomba gibi bir isim dahil oldu. Son olarak yine Show Tv’de Ramo adlı yapımda rol alan ve seyircinin çok sevdiği bir oyuncu olan ve birçok hayranı olan Rüzgar Aksoy Ramo’ya veda etmesinin hemen ardından Arıza’ya dahil oldu. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Arıza’ya katılan Rüzgar Aksoy’un dizide canlandıracağı karakter henüz belli olmazken oyuncunun dizide dengeleri değiştireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Son olarak sevilen oyuncu Nursel Köse’nin İhtiyar adlı karakterle katıldığı Arıza’ya Rüzgar Aksoy’un da katılmasıyla seyirci bir anda heyecanlandı. Dizide yeni hikayelerin başlaması ise dizinin reytinginde belirgin bir artış getirdi. Rüzgar Aksoy’un önümüzdeki bölümlerden itibaren Arıza’sa seyirci karşısına çıkacağı ve dizinin ana kadrosuna dahil olduğu bilgisi yer aldı.

Rüzgar Aksoy Kimdir?

Arıza Dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy 1 Ocak 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar veren oyuncu bu yönde eğitim alarak tiyatro ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Pek çok dizide rol alan ve son olarak Ramo’da rol alan oyuncu başarılı performansıyla dikkatleri çekmektedir. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır.

-          Adanalı

-          Serçe

-          Türkan

-          Karakol

-          Annem Uyurken

-          Ah Neriman

-          Yunus Emre aşkın Yolculuğu

-          Kara sevda

-          Yüz Yüze

-          Koca Koca Yalanlar

-          Bir Zamanlar Çukurova

-          Ramo

28-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar