Babil 4. bölüm izle

Babil 4. bölüm izle
Babil 4. bölüm izle; Star TV ekranlarının beğeni toplayan dizisi Babil, 4. bölümü ile ekranlara geldi. İşte Babil'in son bölümü.

Babil 4. bölüm izle; Gerek oyuncu kadrosu gerek dikkat çekici konusuyla ilgi çeken Babil, 7 Şubat Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Babil, ekrana geldiği 4. bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu gibi isimleri bir araya getiren Babil dizisinin yeni bölümünü televizyonun yanı sıra internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Babil son bölüm izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Öte yandan Babil dizisinin yeni bölümüyle ilgili tüm bilgilere yazının devamından ulaşma imkanına sahipsiniz.

BABİL TEK PARÇA İZLE

Her hafta sabırla beklediğiniz, favori dizilerinizin yeni bölümlerine canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. İlk bölümünden itibaren izleyicinin büyük bölümünden tam not alan Babil dizisi, haksız bir şekilde işsiz kalan kariyerli bir babanın, kanser hastası oğlunu hayatta tutmak için verdiği amansız mücadeleyi konu alıyor. Bu dikkat çekici dizinin yeni bölümlerine de sitemiz vasıtasıyla ulaşabileceğinizi hatırlatalım. Sevilen dizinin tüm bölümlerini tek parça ve full olarak izlemek için yazıların içinde yer alan bağlantılara tıklamanız yeterli. 

BABİL 4. BÖLÜM ÖZET

Babil dizisinin yeni bölümüyle ilgili en çok merak edilen şey, Egemen'in Eda'ya yardım eli uzatıp uzatmayacağıydı. Öte yandan İrfan, İlay ile uğraşmak zorunda kalır. Ayşe ise yaptığı şey için bedel öder. İşte karşınızda Babil dizisinin 4. bölüm özeti;

İrfan'ın oğlu için yapmayacağı şey yok ancak başında binbir türlü bela vardır. Mazideki yarası İlay, İrfan'ın başına dert olur. Eda ise İrfan'ı kaybetme korkusuyla büyük bir hata yapar. Ona bu hatasını düzeltmesi için yardım eli uzatan kişi Egemen olur. Ayşe, daha önce Hakan'ın karşısına geçerek ona haddini bildirmişti. Bu bölümde ise Ayşe'yi yaptığı şey için bedel öderken gördük. İrfan, İlay'ı Babil'den dışarı çıkarmak için uğraşırken denkleme beklenmedik bir isim olan Kudret giriverir. Babil dizisinin her bölümünde tehlikenin dozu biraz daha artmaya devam ediyor.

Ay Yapım imzası taşıyan Babil dizisinin yeni bölümleri Cuma akşamı Star TV'den ekrana geliyor. Babil dizisinin yeni bölümleriyle ilgili bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. 

 

07-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar