Bahar Şahin’in Yüzüne Ne Oldu?

Bahar Şahin’in Yüzüne Ne Oldu?
Zalim İstanbul’un başarılı dizisi Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin makyaj malzemelerinin azizliğine uğradı. Güzel oyuncunun yüzü tanınmayacak hale geldi. İşte detaylar!

Dizilerin genç ve güzel oyuncularından halen Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul adlı dizide Ceren karakteriyle seyirciyle buluşan Bahar şahin bu günlerde zor günler geçiriyor. Rol aldığı Ceren karakteriyle zalim İstanbul’da oldukça başarılı bir performans sergileyen oyuncu dizinin ara vermesi dolayısıyla evine kapananlardan biriydi. Koronavirüs sebebiyle evinden çıkmayan ve bu günlerin geçmesini bekleyen oyuncu evde kendisiyle ilgili faaliyetlerden geri kalmıyordu. Evinde kal uyarılarına uyan ve evde kalan güzel oyuncu kendi başına makyaj yapmaya kalkınca olanlar oldu. 20 güne yakın bir süredir evinde olan oyuncunun yüz bakımı için aldığı bir ürünü kullanırken yüzünde ciddi dezenformasyonlar oluştu. İşte haberin detayları!

Bahar Şahin’e Ne Oldu?

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandıran ve başarılı performansıyla herkesin takdirini kazanan güzel ve genç oyuncu Bahar şahin dizinin koronavirüs sebebiyle ara vermesi dolayısıyla 20 güne yakın bir süredir kendini evine kapatmış durumda. Güzel oyuncu bu süre içinde yüz bakımı için aldığı bir ürün nedeniyle büyük bir sorun yaşadı. Güzel oyuncu “evdeyiz karantinadayız diye akne temizliği için, cilt temizleyici bir ürün aldım. Fakat bunu kullanmasını bilmediğim veya beceremediğim için, yüzüm maalesef ki şu hale geldi” açıklamasını yaparak sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Güzel oyuncu “Çok üzgünüm. Çok canım yandı, yüzümün bu hale gelmesi beni çok mutsuz etti. Sizlerin de başına gelmesin. Lütfen kullanırken dikkat edin. Umarım cildime kalıcı bir zarar vermemiştir. Çok üzüleceğim yoksa” ifadelerini kullandı. Oyuncunun videoda oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Güzel Oyuncu Zor Durumda!

Güzel oyuncu Bahar şahin yaşadığı bu talihsizliğin 24 saat önce başına geldiğini söylerken konuyla ilgili bilgisi olan takipçilerinden de yardım istedi. Oyuncu “bunun daha sağlıklı ve daha iyi bir yolu varsa eğer bu lekelerin yok olması için. Cildime verdiğim zararı, daha kolay ve sağlıklı bir yolu varsa lütfen bana yardımcı olun. Çünkü çok üzülüyor ve bebeksi cildime bir şey olacak diye çok korkuyorum” açıklamasını yaptı. Güzel oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce o güzel yüzüne yeniden kavuşmasını temenni ediyoruz. Bu tür ürünler kullananlara da aman ha dikkat edin tavsiyelerimizi iletiyoruz.

05-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar