Kıvanç Tatlıtuğ'a eşi Başak Dizer'den Tam Destek!

Kıvanç Tatlıtuğ'a eşi Başak Dizer'den Tam Destek!
Koronavirüs sebebiyle hastanede müşaade altına alınan Kıvanç Tatlıtuğ, test sonuçlarının ardından tekrar evine gönderilmişti. Zor bir süreç geçiren Tatlıtuğ'a eşinden tam destek!

Koronavirüs salgını sebebiyle Kemerburgaz’daki evinde karantinada olan Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini iyi hissetmemesi üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Liv Hospital'da tetkikleri yapılan ve koronavirüs testi yapılan KıvançTatlıtuğ’un sonuçları negatif çıktı. Hastane süreci ile ilgili bilgilendirmeleri sosyal medya hesabından yapan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le Kemerburgaz Ormanın'daki evinde izole halde yaşıyordu. Başak Dizer ise eşinin yanından hiç ayrılmıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, zatüre tedavisi gördü!

Kıvanç Tatlıtuğ'un, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Öksürük ve yüksek ateş nedeniyle geldiğim hastanede, çeşitli tetkiklerden sonra akciğerimin küçük bir bölümünde zatürreye rastlandı. Zatürre sebebiyle tedavi amaçlı müşahede altına alındım. Koronavirüs testimin de negatif çıktığını öğrendim. Daha sonra yapılacak son kontrollerimin ardından evde tedavi ve takip durumum belli olacak. Koronavirüs sebebiyle canla başla çalışan sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederim. Koronavirüs sebebiyle tedavi gören tüm hastalara Allah'tan şifalar diliyorum. İlginize teşekkür ederim" demişti. Ünlü çift daha sonra Kemerburgaz’daki evlerinde dönmüşlerdi.

Eşi, Başak Dizer, her an yanında!

Kıvanç Tatlıtuğ’a Koronavirüs şüphesiyle gittiği hastanede zatürre teşhisi konmuştu. Teşhis sonrası Kemerburgaz’daki evlerinde tedavisine devam ediliyor. Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti aynı zamanda karantina süresini birlikte geçiriyor. Doktorlarının söylemiş olduğu talimatlara harfiyen uyan Tatlıtuğ'un en büyük destekçisi ise eşi Başak Dizer. Tatlıtuğ'u bir an bile yalnız bırakmayan Başak Dizer, yemekler dahil eşinin her şeyi ile bire bir ilgileniyor. Posta gazetesinin heberine göre Başak Dizer, yemekleri de kendi yapıyor.

Ünlü çiftin mutlu bir evliliği var

Kıvanç Tatlıtuğ, Modacı Başak Dizer ile 19 Şubat 2016 yılında Paris’te sade bir törenle dünya evine girmişti. Bir dönemin başarılı dizisi Aşk-ı Memnu setinde tanışan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti iki yıl devam eden ilişkilerinden sonra evlenmişlerdi. Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift, şimdi Kemerburgaz’daki evlerinde karantinadalar. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 1983 Adana doğumlu ve televizyon dünyasında çok sevilen isimlerden biri. Tatlıtuğ'un koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılması sonrası sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılarak geçmiş olsun mesajları yayınlanmıştı.

06-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar