Baht Oyunu yakında Kanal D'de başlıyor!

Baht Oyunu yakında Kanal D'de başlıyor!
Hayatında duygulara yer vermeyen Bora ile tanışan Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

Kanal D’nin yaza damga vurması beklenen romantik dizisi Baht Oyunu yakında başlıyor. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte diziler final yaparken yaz dizileri perdeleri açıyor. İşte bunlardan biri olan ARC Film yapımı Baht oyunu izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Romantik komedi türü dizinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Şimdi detaylar

Baht Oyunu yakında Kanal D'de başlıyor!

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’, Kanal D’nin yaza damga vuracak dizisi olarak yayınlanacağı günü bekliyor. Romantik komedi sevenlerin beğenerek izleyeceği dizi genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan oyuncu kadrosuna sahip. Çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördü. Baht Oyunu’ çok yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.

Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
 

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’i aynı karede buluşturan Baht Oyunu cast çalışmalarını tamamladı. Cemre Baysel’in Ada rolüyle gerçek aşkı bulma hikâyesi olarak ekrana gelecek olan dizide ayrıca İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli rol alıyor.

Değişik bir hikâyeyle ekrana geliyor

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı ikilisinin yazdığı Baht Oyunu’nun yönetmen koltuğunda romantik dizilerin usta yönetmeni Serdar Gözelekli oturuyor. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikâyesini izleyicilerle buluşturacak.

Baht Oyunu konusu nedir?

Hekimoğlu dizisindeki performansıyla dikkat çeken Aytaç Şaşmaz’ın Bora karakterine can vereceği dizi iki aylık ön hazırlık sürecinin ardından çekimlere başladı. Ada karakterini Cemre Baysel’İn oynayacağı Baht Oyunu’nun tanıtımında geçen şu cümleler izleyiciye farklı bir hikâye anlatacağının işaretiydi: “Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…”

Ada, hayatında duygularından ziyade akıl ve mantığıyla hareket eden Bora ile tanışır ve hayata bakış açısı değişir. İnançlarını tekrar sorgulayan ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkan Ada’nın bunun için önce gerçek aşkını kaybetmesi gerekmektedir. Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi, hep beraber izleyip göreceğiz. Keyifli seyirler

17-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar