Şevval Sam: Harbiye’de Konser Vermek İstiyorum

Şevval Sam: Harbiye’de Konser Vermek İstiyorum
Güzel oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam dizisinin sezon arası vermesiyle kendisiyle ve yeni çalışmalarıyla ilgilenmeye başladı. Güzel şarkıcı planlarını ve özlemlerini anlattı.

Güzel ve başarılı oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam rol aldığı Yasak Elma dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte kendine vakit ayırmaya ve başka projeler için çalışmaya başladı. Dört sezon boyunca Yasak Elma adlı diziyle Fox Tv ekranlarında adeta oyunculuk dersi veren ve Ender karakteriyle entrikanın, gücün ve iktidar olmanın en iyi örneklerini seyirciye gösteren ve diziye adeta ruh katan başarılı oyuncu sezon finaliyle birlikte bir süredir ara verdiği şarkıcılığa geri dönüş sinyalleri vermeye başladı. Daha önce verdiği bir röportajda yeniden Karadeniz şarkıları söylemek için hazırlıklar yaptığını belirten ünlü isim bu albümün ilk eserlerini de bayram dolayısıyla sevenleriyle paylaştı. Ünlü isim albümün 12 civarı parçadan oluşacağını ve tamamının Karadeniz şarkıları olacağını belirtti. Şevval Sam ayrıca Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda konser vermek istediğini de belirtti.

Harbiye’de Rekor Kırılabilir!

Yasak Elma’nın Ender’i, Karadeniz şarkılarının başarılı yorumcusu ve güzel şarkıcı Şevval Sam şu sıralar hem tatilin keyfini çıkarıyor hem de karavanıyla ilgileniyor. Son albümü için halen çalışmalarını sürdüren ve bu sebeple tatile henüz çıkmadığını belirten güzel şarkıcı sahneleri özlediğini dile getirdi. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda konser vermek istediğini belirten ünlü isim ”Müzisyenlerin epey canı sıkkın. Arada biz dizimizi yaptık ama onlar zor günler geçirdi. Umarım sahneler açılır, eski günlere döneriz. Hep birlikte halay çekip, horon tepemeyeceğiz ama Harbiye tabii çok özel bir yer. Açılırsa özel bir akşam yapmak isterim, yani mesafe olmasa rekor kırılabilir. İnsanlar çok özlediler ve haklı olarak sıkıldılar” ifadelerini kullandı.

Yeni Albüm Yakında

Şu sıralar yeni albümü için çalışan ve bu sırada da karavanının resimleri ve hazırlanmasıyla ilgilenen güzel oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam yeni albümü hakkında da konuştu. Şevval Sam “bayram hediyesi olarak dinleyicilerle dört şarkı paylaştık, dijital olarak yayınlandı. Albümde herhalde 12 şarkı olacak. Tekrar Karadeniz albümü yapmakla ilgili talep geldi, bizde yapmaya karar verdik. Hala en çok dinlenen şarkılar Karadeniz Bölgesinden olan söylediğim şarkılar olduğu için bunu düşündük” ifadelerini kullandı.

17-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar