Balkan Ninnisi 15. Bölüm İzle

Balkan Ninnisi 15. Bölüm İzle
Balkan Ninnisi 15. Bölüm İzle; TRT 1 ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve romantik komedi türünde ele alınan Balkan Ninnisi’nin 15. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de

Balkan Ninnisi 15. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey, Hakan Boyav, Suzan Akbelge ve Gözde Sığacı’nın yer aldığı ve yaz sezonunda TRT 1 ekranlarında başlayan romantik komedi dizisi Balkan Ninnisi Salı akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen ve Makedon ve Türk iki ailenin hikayesini ekrana getiren dizi eğlenceli ve keyifli senaryosuyla seyirciyi tebessüm ettirmeye devam ediyor. Türk Ailenin oğlu Ertan ile Makedon ailenin kızı Jovanka’nın yaşadığı aşkın aileler nezdinde kabul görmemesi ve iki ailenin tatlı sert çekişmelerinin hikayesinin anlatıldığı Balkan Ninnisi bu akşam yayınlanacak 15. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

BALKAN NİNNİSİ SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 15. Bölümüyle ekrana gelecek olan balkan Ninnisi’nin yayınlanan son bölümünde konakta herkesi büyük bir telaş ve heyecan sarmıştır. Jovanka’nın sakladığı sırrı öğrenen Ertan, aralarındaki büyük aşka nokta koymaya karar verir. Makedon ailenin konaktan ayrılması herkeste büyük şaşkınlık uyandırırken bu arada geçmiş biraz daha gün yüzüne çıkar. Öbür taraftan eski sırlarla iyice darma dağın olan Süleyman, Nina’nın ve geçmişinin peşine düşer. Süleyman her şeye rağmen Nina’ya ulaşmak için Elena’nın evine kadar gider.

Balkan Ninnisi 15. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Yaz sezonunda başlayan salı akşamlarının eğlenceli dizisi Balkan Ninnisi’nde işler iyice çıkmaza girmeye başlıyor. Elana’nın evine giden Süleyman Nina hakkında bilgi toplamaya çalışır. Bu arada Elena’nın sakladığı mektupları öğrenir. Süleyman Neriman’ı tek bir şartla affedeceğini belirtir. Yazacağı mektubu Nina’yı bulup verecek ve gerçekleri öğrenecektir. Çaresiz kalan Neriman bunu kabul eder ve Elena’nın kapısını çalar ve Nina’yı bulmak için yardım ister. Öbür taraftan Jovanka ve Ertan ayrılmışlardır ancak iki genç büyük bir aşk acısı çekmektedir. Ertan ve Jonaka’yı barıştırmak için büyük çaba içine giren Daniel ve Güldaniye Hala amaçlarına ulaşmak için türlü oyunlar oynarlar. Öbür taraftan Neriman’ın bulmaya çalıştığı Nina ile Süleyman’ın kavuşması an meselesidir. Balkan Ninnisi bu akşam 15. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

11-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar