Balkan Ninnisi Dizisine 2 Yeni Oyuncu Dahil Oluyor!

Balkan Ninnisi Dizisine 2 Yeni Oyuncu Dahil Oluyor!
TRT1 ekranlarının Elveda Rumeli tadındaki Erdal Özyağcılar’lı sevilen dizisi Balkan Ninnisi’ne 2 yeni oyuncu dahil oldu. Diziye dahil olan isimler kim?

TRT1 ekranlarının sevilen Aile ve romantik türündeki dizisi Balkan Ninnisi her hafta Salı saat 20.00 de izleyici ile buluşuyor. Kuzey Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen Balkan Ninnisi dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oluyor. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey ve Hakan Boyav’ın rol aldığı dizide tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış Üsküp’te Vardar Nehri’nin bir tarafında Makedonlar; diğer tarafında Türkler ve Arnavutlar yaşamaktadır. Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Süleyman Usta ve ailesi, İki tarafı birleştiren Taş Köprü’den ismini alan köfteci dükkanını işletmektedir. Köfteci Süleyman’ın 2 erkek yiğeninden biri olan Ertan; üniversiteyi bitirmiş, yurduna geri dönerken, diğer tarafta da annesi Elena’nın baskısıyla Viyana’da siyaset bilimi okuyan ve Ertan gibi şehre dönüş yapan Jovanka istediği gibi bir hayatı yaşayamamak ve onun istekleri dışında planlanmış bir hayatla yüzleşecektir. Farklı milletlere mensup bu iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor. 2007 yılında yine TRT1 ekranlarında 3 sezon Erdal Özğacılar’lı Elveda Rumeli dizisi yayınlanmış izleyiciden büyük ilgi görmüştü o dizinin tarzında bir dizi olan Balkan Ninnisi dizisi de severek izlenmeye devam ediyor. Diziye iki yeni oyuncu dahil oluyor. İşte o isimler...

Balkan Ninnisi Dizisine Tolga Ortancıl ve Ecem Gümüşsu Dahil Oldu

Yurt dışında çekilen TRT 1’in uzun yıllar sonraki ilk dizisi olan ‘Balkan Ninnisi’ Salı akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok’un üstlendiği, senaryosunu Nurullah Sevimli, Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı dizi Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin etkileyici hikâyesini ekrana taşıyor. Selahattin Sancaklı ve Serdar Akar’ın yönettiği dizinin kadrosuna 9. bölümde 2 yeni oyuncu katılıyor. Sevilen dizide genç oyuncu Tolga Ortancıl ‘İrfan’ rolüne hayat verecek.

 

Dizinin diğer yeni oyuncusu ise Ecem Gümüşsu oldu. Ecem Gümüşsu ‘Balkan Ninnisi’nde Makedon köyünde mahsur kalmış ve zorla evlendirilmek üzere olan ‘Fatma’ rolünü canlandıracak.

 

Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal özyağcılar (Süleyman), Özlem Türkad (Neriman), Emre Bey (Ertan), Merih Öztürk (Jovanca), Hakan Boyav (Daniel), Suzan Akbelge (Elena), Sarp Bozkurt (Arif), Gözde Çığacı (Gülsüm), Erman Saban (Zafer), Kaan Turgut (Pavel), Emine Halil (Ayşen), Süleyman Kara (Mustafa), Burak Rahman (Luran), Deniz Gürkan (Gülbahar), Benu Şahin (Maria), Can Kolukısa (Zübeyir Dede), Mustafa Yaşar (Ahmet), Bedia Begovska, Elyesa Kaso, Filiz Ahmet, Sladana Vujosevic, Firdaus Nebi ve Selviye İnci gibi Türk ve Makedon oyuncular rol alıyor.

  
‘Balkan Ninnisi’nin Çekimleri, 15 Yıl Önce ‘Elveda Rumeli’ Dizisinin Çekildiği Köyde Sürüyor

 Balkan Ninnisi dizisi ilk bölümü ile 21 Haziran 2022 tarihinde yayınlanmaya başladı. Şuana kadar 8 bölüm ekranlar gelen dizinin yeni bölümleri için 2007 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Elveda Rumeli dizisinin çekildiği köye gidildi.

 15 yıl sonra unutulmaz dizi ‘Elveda Rumeli’ye ev sahipliği yapan köyde çekim yapılıyor. Sütçü Ramiz rolü ile ‘Elveda Rumeli’de oynayan ‘Balkan Ninnisi’nin Süleyman’ı Erdal Özyağcılar da yıllar sonra aynı mekanda çekim yaptığı için duygusal anlar yaşadı.

22-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar