Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’n Yeni Dizisi Belli Oldu! Merve Dizdar’ın Partneri Kim?

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’n Yeni Dizisi Belli Oldu! Merve Dizdar’ın Partneri Kim?
Birçok Projeden teklif alan Merve Dizdar’ın yeni dizisi belli oldu. Son olarak Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i olarak rol alan oyuncunun yeni dizideki partneri kim? İşte detaylar

1986 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Merve Dizdar, Aksanat Çocuk Oyunları ile ilk kez TV de tanınmaya başladı. Oyunculuk, sunuculuk ve seslendirme sanatçılığı yapan Merve Dizdar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuş ardından Kadir Has Üniversitesi’nde İleri Oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Oyunculuktaki başarıları sayesinde birçok ödüle layık görülen Merve Dizdar tiyatro oyuncularında rol alıyor, son olarak ise Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız ve İbrahim Selim ile başrollerini paylaştığı Alice Müzikali’nde rol almıştı. Aynı zamanda dijital sahnede ‘Olivia’ karakteri ile ‘Onikinici Gece’ oyununda rol alıyor. Sinemada ‘Bir Ses Böler Geceyi’, ‘Mandıra Filozofu’, ‘Yok Artık 2’, Organik Aşk Hikayeleri’, ‘Bir Aşk İki Hayat’, ‘Eltilerin Savaşı’, ‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?’, ‘Kar ve Ayı’ filmlerinde rolmış, televizyonda ise, ‘ilk Kavak Yelleri’ dizisiyle kariyerine başlamış ardından ‘İnsanlar Alemi’, ‘Doksanlar’, ‘Çılgın Dershane Üniversitede’, ‘Beş Kardeş’, ‘Kırgın Çiçekler’, ‘Kertenkele’, ‘Yüzyüze’, ‘Vatanım Sensin’, ‘Mucize Doktor’, son olarak ise ‘Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’ dizilerinde rol alan oyuncu dijitalde de ‘Yedi Yüz (Büyük Günahlar) ve Cem Yılmaz’ın yazıp yönetettiği ve kendisinin ilk dizisi olan Netflix dizisi ‘Erşan Kuneri’ dizilerinde rol almıştı. Merve Dizdar’ın yeni projesi merak ediliyordu, Merve Dizdar’ın yeni dizisi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Merve Dizdar Blu TV’de Yeni Bir Diziye Başlıyor

Merve Dizdar son olarak TRT1’in sevilen dizisi ‘Masumlar Apartmanı’nda rol almıştı. Merve Dizdar’ın yeni dizisi belli oldu. Adı henüz açıklanmasa da Merve Dizdar’ın yeni dizisi dijital platform ‘Blu TV’de yayınlanacak.

 

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola (Safiye), Merve Dizdar (Gülben), Birkan Sokullu (Han), Gizem Katmer (Neriman) ile başrollerini paylaşmış, Psikiyatist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanının ‘Çöp Apartmanı’ bölümünden uyarlama ‘Masumlar Apartmanı’ dizisi ile 2 sezon ekranlara gelmişti. Psikolojik ve dam türündeki konusu ile sevilen dizide obsesif davranışları olan, sosyalleşememe, içe kapanık ve mansplaining rahatsızlıklara sahip 4 kardeşin hikayesi anlatıldı. Dizi izleyiciyi etkilerken, Merve Dizdar’ın başarılı performansı’da çok konuşulmuştu. Dizinin final yapmasının ardından başarılı oyuncuya çok sayıda dizi ve film teklifleri geldi. Gelen projeleri değerlendiren oyuncu Türkiye’nin önde gelen dijital platformlarından Blu TV ile anlaştı.

BLU TV’deki Yeni Dizinin Başrollerini Merve Dizdar ve Berkay Ateş Paylaşacak

Merve Dizdar’ın Blu TV’deki yeni çekilecek dizide partneri Berkay Ateş oldu. ‘Aynen Aynen’, ‘Ölüm Zamanı’, ‘Duran’ filmlerini de yöneten Yunus Ozan Korkut’un yönetmenliğini üstleneceği ve Mustafa Memişoğlu’yla birlikte kaleme aldığı yeni dizinin başrollerini Merve Dizdar ve Berkay Ateş paylaşacak. Merve Dizdar ‘Tansu’ Karakterine hayat verecek.

Yapımcılığını 7 yıldır görev yaptığı Ay Yapım’dan ayrılan ve FARO adlı oluşuma ortak olan Yamaç Okur’un üstleneceği yapımın çekimleri Ekim ayında Adana’da başlayacak.

 Üç başrollü dizinin diğer başrolü için oyuncu arayışları sürüyor.

Berkay Ateş ise son olarak geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı ‘Sadakatsiz’ dizisinde rol almıştı. Dizide ‘Aras Ateşoğlu’ karakterini canlandırmıştı. Daha önce ise ‘Yarım Kalan Mucize’, ‘Abluka’, ‘Görülmüştür’ filmlerinde, Analar ve Anneler, İstanbul Sokakları, Anne, Gülizar, Çukur, Alef ve Alev Alev dizilerinde rol almıştı.

 

22-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar