Balkan Ninnisi Gülbahar (Deniz Gürkan) Kimdir?

Balkan Ninnisi Gülbahar (Deniz Gürkan) Kimdir?
TRT1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’nde Gülbahar karakteri çok beğenildi. Balkan Ninnisi Gülbahar’ı canlandıran oyuncu kim merak ediliyor. Deniz Gürkan kimdir?

TRT1 ekranlarında 21 Haziran Salı akşamı yayınlanmaya başlayan Balkan Ninnisi adlı dizi ilk bölümüyle çok beğenildi. Daha önce Elveda Rumeli adlı benzer bir dizininde TRT 1 ekranlarında 3 sezon sürdüğünü düşünürsek gelecek vaad eden bir dizi oldu. Dizinin başrollerinde Merih Öztürk, Emre Bey, Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad yer alıyor. Başrol yardımcı olarak dizide yer alan Gülbahar karakteri de dizinin ilk bölümünden izleyicinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Balkan ülkesi olan Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın’ın oturduğu, senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç kaleme alıyor. Aile ve romantik komedi türündeki dizinin konusu ise biri Türk biri Makedonya’lı iki ailenin çocuklarının birbirlerine aşık olmaları, ancak aileler bu iki ayrı milletten olan çiftin biraraya gelmesine karşıdır istemezler. Bakalım Ertan ile Jovanca biraraya gelebilecekler mi? dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ilgi çekerken, dizinin oyuncuları da merak ediliyor. Dizide Gülbahar karakterine hayat veren Deniz Gürkan Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç? Daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte Balkan Ninnisi Gülbahar ve Deniz Gürkan hakkında merak edilenler…

Balkan Ninnisi Gülbahar Kimdir?

Balkan Ninnisi’nde Gülbahar, Makedonya’da yaşayan Türk ailelerinden birinin kızıdır. Ertan’ların hem komşusu hem de aile dostlarıdır. Makedon olan Jovanka’nın da yakın arkadaşıdır.

Ertan’a aşıktır ama bir türlü itiraf edemez. Ertan’ın dikkatini çekmek için elinden geleni yapar ancak Ertan onu kardeşi gibi görmektedir.  

Ertan’ın ailesi abisi gibi onunda Makedon bir kız bulmasından korkar ve Ertan’ı kendilerinin bulduğu kızla evlendirmek isterler, o kızda Gülbahar’dır. Ancak onu ayarlamak isterken, Makedon kızı Jovanka’yı Ertan’a ister istemez yakınlaştırmışlardır.  


Deniz Gürkan Kimdir? Deniz Gürkan Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Nereli: İzmir

Yaşı: 23

Boyu: 1.60

Güzel oyuncu Deniz Gürkan 1999 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan 2021 yılında mezun oldu.

Oyunculuk ajansı olan Dalgıç Menajerlik şirketine kayıtlı olan Deniz Gürkan, daha çok tiyatro, heykel ve resimle uğraşmaktadır. Özellikle birini düşünerek karakakalem portre çizmeyi çok sevdiğini ifade ediyor. Dans eğitimi almış ve daha da almayı düşünüyor. Ayrıca meditasyon yapıp evde yalnız kalıp dinlenmeyi tercih ediyor. Oyunculukta Tiyatro çalışmaları yanı sıra 2021 yılından itibaren dizilerde de yer almaya başlayan oyuncunun 2021’de ilk rol aldığı dizi Aşkın Tarifi oldu. Dizide ‘Sevi’ karakterini canlandırdı. 2022 yılında ise Balkan Ninnisi dizisinde ‘Gülbahar’ karakterini canlandırıyor. Projelerde yeni yeni yer almayı sürdürmekte.

 

Çalışırsa üstesinden gelemeyeceği hiçbirşeyin olmayacağını söyleyen Gürkan, oyunculuktan büyük keyif alıyor. Çok sosyal olmadığını ifade eden güzel oyuncu insanlara fazla güvenemiyor. Hemen herkese açılamayan Gürkan samimi birkaç arkadaşı olduğunu ve herşeyini paylaşabildiği bir kız arkadaşı olduğunu ifade ediyor.   

Deniz Gürkan’ın Oynadığı Tiyatro Oyunları

2019 – Bir Martıyım Ben

Deniz Gürkan Dizileri

2021 – Aşkın Tarifi (Sevi)

2022 – Balkan Ninnisi (Gülbahar)











28-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar