Cüneyt Arkın Fatma Girik’e Kavuştu

Cüneyt Arkın Fatma Girik’e Kavuştu
Fatma Girik’in ölümünün ardından ağlayarak bekle beni Fatma geliyorum diyen Cüneyt Arkın’ın bu sözleri 6 ay sonra gerçek oldu.

Bundan yaklaşık olarak 6 ay önce hayatını kaybeden Türk sinemasının güçlü ve duayen oyuncularından Fatma Girik’in ölümünün ardından rol arkadaşı Cüneyt arkın gözyaşlarına boğulmuş ve Fatma Girik’e seslenerek çok yakında yanına geleceğini kendisini beklemesini söylemişti. Bugün 85 yaşında hayata veda eden Cüneyt Arkın rol arkadaşı Fatma Girik’in ardından hayata veda ederek ona verdiği sözü tuttu ve Fatma Girik’in yanına gitti. Dün gece rahatsızlan ünlü oyuncu Cüneyt Arkın Fatma Girik gibi aynı hastaneye kaldırıldı ve aynı hastanede hayata veda etti. Cüneyt Arkın’ın hayatını kaybetmesi üzerine bundan 6 ay önce hayatını kaybeden Fatma Girik için söylediği sözler akıllara geldi ve magazin basını ve sosyal medya bu konuya vurgu yaptı. Cüneyt Arkın’ın yaşarken söylediği sözler ölümüyle birlikte bir kez daha gündemde önde gelen başlıklar arasında yer aldı.

Cüneyt Arkın Fatma’sına Kavuştu

Türk Sinemasında onlarca filmde birlikte rol alan Cüneyt Arkın ve Fatma Girik yeniden buluştu. Altı ay arayla hayata veda eden iki usta oyuncunun hayattayken arkadaşlıkları ve dostlukları dillerdeydi. Fatma Girik’in ölümünün ardından Cüneyt arkın gözyaşlarına hakim olamayarak “inanamıyorum, bir dönem bitti. Nasıl dayanırım ben bu acıya… Sen ne iyi insandın. Ne kadar alçakgönüllü dosttun. Mavi mavi bakardın. Nur içinde yat. O anlatılmaz, o hepimizin yüreğinde. Türk insanının yüreğidir o. Baştan aşağı Anadolu’dur o. Anadolu anasıdır. Fatma’m bekle beni orda geliyorum” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım ve sözler uzun süre magazin basınının gündeminde kalmış ve Cüneyt Arkın ile Fatma Girik’in dostluklarının büyüklüğünü göstermişti.

Birlikte Rol Aldıkları Filmler

Türk Sinemasının iki duayen ismi Fatma Girik ve Cüneyt Arkın pek çok filmde birlikte rol almış ve unutulmaz ve efsane filmlere imza atmışlardı. İkilinin rol aldığı filmler gişe rekorları kırarken bugün de televizyonlarda reyting rekorları kırıyor. İkilinin birlikte rol aldığı filmler arasında

·         Satın Alınan Koca

·         Büyük Yemin

·         Gönülden Yaralılar

·         Köroğlu

·         Murat ile Nazlı

·         Vatan ve Namık Kemal

·         Önce Vatan

·         Kolsuz Kahraman

·         Gelincik

·         Toprak Ana

·         Kanun Gücü

·         Evlat

·         Yarınsız Adam

·         Maden

·         Talihsiz Yavrum bulunmaktadır.

28-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar