Balkan Ninnisi’nin Başrol Oyuncuları Diziyi Anlattı

Balkan Ninnisi’nin Başrol Oyuncuları Diziyi Anlattı
TRT 1 ekranlarında çok yakın bir zamanda ekrana gelecek olan balkan Ninnisi dizisinde rol alan iki başrol oyuncusu Emre Bey ve Merih Öztürk diziyi ve karakterlerini anlattı.

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında fragmanları yayınlanan ve eğlenceli olduğu kadar dram ve aşk yönüyle de oldukça güçlü görünen yeni dizi Balkan Ninnisi’nin çekimleri Makedonya’nın başkenti Üsküp’te devam ediyor. Kadrosunda birbirinden yetenekli ve usta oyuncuların yer aldığı dizide başrolde Emre Bey ve Merih Öztürk yer alırken özellikle Erdal Özyağcılar ve Hakan Boyav dizide dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Yakın bir zamanda ekrana gelecek olan Aşk ve dram türündeki dizi TRT 1’in rakipleri karşısında yaz sezonundaki en büyük kozu olacak. Dizi yayın için gün saymaya başlarken dizinin iki başrol oyuncusu olan Emre Bey ve Merih Öztürk diziyi ve karakterlerinin özelliklerini anlattı.

Sıcak Bir Aile Dizisi

Dizide Ertan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan genç oyunculardan Emre Bey diziyle ilgili sorulara samimi cevaplar verdi. Emre Bey açıklamasında “senaryoyu okuduğumda sıcacık bir aile dizisi olduğunu hissettim. Karakterlerin birbirine olan bağlılığı, her karakterin kendi hikayesinin olması beni mutlu etti. Dizinin yurt dışında olması tabii ki beni düşündürdü. İstanbul’da bütün düzeninizi yaşantınızı bırakıp buraya gelmek aniden alınacak bir karar değil. Ancak proje gerçekten çok samimi ve güzel. İyi ki de gelmişim diyorum” ifadelerini kullandı. Oyuncu ayrıca birlikte rol alacağı Jovanka karakteri ile Ertan’ın birbirine aşık olduğunu ve kavuşma ihtimali kadar kavuşamama ihtimalinin de olduğunu belirtti.

Jovanka Nasıl Biri?

Dizinin bir diğer ana karakteri Jovanka’nın nasıl biri olduğunu ise karakteri canlandıracak olan Merih Öztürk anlatıyor. Merih Öztürk Jovanka için “Jovanka benim için çok özel bir karakter çünkü onda kendimden parçalar bulup, hayallerine ortak olduğum birçok an var. Senaryoyu ve karakteri ilk okuduğumda çok heyecanlandım çünkü farklı milletten, kültürden olan ve farklı ağızdan konuşan bir karakteri canlandıracak olmak bir oyuncu için bulunmaz bir nimet. Jovanka hayata realist bakan, gerçeklerle yüzleşebilen, bununla birlikte hayatı seven ve duygusal bağları olan, ayakları yere basan çok güçlü bir karakter. Kendi ideallerinin peşinde giden, oyuncu olmak isteyen ve bu hayalini gerçekleştirmek için çaba sarf ederken annesinin baskısı altında arada kalmış, bir yanda hayalleri, bir yanda ailesi dururken seçimlerini kendi olgunluğuyla ve fikirleriyle karşılayabilmeye çalışan dik duruşlu bir kadın” ifadelerini kullandı.

05-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar