Banu Alkan’ın Acı Günü

Banu Alkan’ın Acı Günü
Türk Sinemasının bir dönemine damga vuran oyunculardan biri olan ve magazin dünyasının önde gelen isimlerinden Banu Alkan’ın ablası hayata veda etti.

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve yıllar boyunca özellikle sinema dünyasında büyük bir kasırga koparan ve Afrodit lakabıyla ünlenen Banu Alkan için bu günler ne yazık ki hayatının en acılı dönemlerinden biri olarak yaşanıyor. Ünlü ismin Balıkesir’in Edremit İlçesinde bulunan Altınoluk’ta yaşayan 63 yaşındaki ablası Fehime Alkan’ın hayatını kaybettiği haberi ünlü isim Banu Alkan’ı büyük bir acıya sürükledi. Uzun süredir kanser tedavisi gören ablasının ölüm haberiyle sarsılan ünlü isim Banu Alkan haberi duyar duymaz soluğu Altınoluk’ta aldı. Kanser tedavi gören ve 63 yaşında olan Fehime Alkan’ın bu sabah saat 07.00’da hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü isim Banu Alkan’ın ablasının hayatını kaybetmesi magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer alırken pek çok isim Banu Alkan’a taziyelerini bildiren mesajlar attı.

Banu Alkan’ın Ablası Hayata Veda Etti

63 yaşında kanser tedavisi gören ve Balıkesir’de yaşayan Fehime alkan ne yazık ki tedavilere cevap vermeyerek bu sabah hayata gözlerini yumdu. Türk Sinemasının bir döneme damgasını vuran ve Afrodit lakabıyla ünlenen başarılı oyuncusu Banu Alkan’ın ablası olan Fehime Alkan’ın hayatını kaybettiğini ünlü isim Banu Alkan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Banu Alkan paylaşımında “canım ablam, değerlim, efsanem, ışığım, ablamı kaybettim. Sevenlerimden dua bekliyorum. Acımız çok büyük ve derin” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin 63 yaşında hayata veda eden ablası Fehime Alkan’ın cenazesi anne ve babasının da mezarının bulunduğu yine Balıkesir ili Edremit İlçesine bağlı Altınoluk’ta toprağa verildi.

Banu Alkan Apar Topar Gitti

Ablası Fehime Alkan’ın kanser sebebiyle hayatını kaybettiğini öğrenen ünlü isim Banu Alkan hiç vakit kaybetmeden apar topar bir şekilde ablasının hayatını kaybettiği Altınoluk’a gittiği ve burada ablasına karşı son vazifesini yerine getirdiği öğrenildi. Derin bir üzüntü içinde olduğu öğrenilen Banu Alkan’a sevenlerinin dertsek verdiği öğrenilirken pek çok ünlü isminde Banu Alkan’a taziyelerini bildirdiği öğrenildi. Bizde hayata veda eden Fehime Alkan’a Allah’tan rahmet ve başta kardeşi Banu Alkan olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

05-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar