Berna Laçin ile Alişan arasında koronavirüs krizi!

Berna Laçin ile Alişan arasında koronavirüs krizi!
Berna Laçin ile Alişan arasında koronavirüs krizi! Berna Laçin'den Alişan'a yanıt. Alişan'dan Berna Laçin'e tepki. Berna Laçin kimdir?

50 yaşındaki Berna Laçin'e aşı tepkisi. Berna Laçin ile Alişan arasında koronavirüs krizi. Alişan'ın tepkisine Berna Laçin'den yanıt geldi. Berna Laçin ile Alişan arasında koronavirüs krizi! Berna Laçin koronavirüs aşısı oldu. Berna Laçin'den koronavirüs aşısı açıklaması. Berna Laçin kimdir?

Berna Laçin ile Alişan arasında koronavirüs krizi!

50 yaşındaki Berna Laçin geçtiğimiz gün koronavirüs aşısı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Ancak bunun üzerine takipçilerinden tepki alan Berna Laçin, nasıl aşı olduğunu açıkladı. Açıklamada;
'Ben Biontech aşımı oldum. Şemsiye çikolatamı hak ettim. E Nabız’dan sürekli kontrol edin aşı durumunuzu, yaş dışında başka öncelik grupları da var ben de tesadüfen ‘öylesine’ diye baktım ve bana aşı çıktığını gördüm. Piyango vurmuş gibi hissediyor insan kendini hadi darısı herkesin başına' sözlerini kullandı.
Bunun üzerine gazetecilerden tepki almaya başlayan Berna Laçin'in en son Ocak ayında abşr gazetede köşe yazısı yazdığı görüldü.
Bunun üzerine Alişan ise koronavirüs aşısı olduğu zaman Berna Laçin'in annesinin 'Alişan nasıl aşı oldu' tepkisini hatırladığını belirterek 'Ben test aşamasında gönüllü olduğumda, anneniz sormuştu ya 'Alişan nasıl aşı oldu? diye... Siz aşı olduğunuzda da anneniz sordu mu size, 'Kızım ne zaman gazeteci oldun?' diye Berna Hanım..'  tepkisini gösterdi.
Berna Laçin Alişan' ın tepkisine karşılık sessiz kalmayarak 'Benimle yatıp kalkıyor. Çok tontiş. Annem sormadı çünkü okur yazar, gazete okur, benim de yıllardır tüm köşe yazılarımı okur. Ben gazete çalışanı olarak 10 yılı doldurduktan sonra resmi olarak Devlet verdi yani sizin çevrelerde olduğu gibi gaydırı gubbak durum yok' yanıtını verdi.

Berna Laçin kimdir?

25 Ağustos 1970 yılında dünyaya gelen Berna Laçin, İzmir doğumludur. Eğtimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlayan berna Laçin, dizi projesinde rol almıştır. 1996 yılında Tolga Eşsiz ile dünya evine giren berna Laçin'in Ada isminde bir kızı vardır. Dizilerin yanı sıra sineme filmlerinde de rol alan Berna Laçin, aynı zamanda köşe yazarlığı da yapmıştır. Berna Laçin, İlk olarak Sevdiğim Adam dizisinde rol almıştır.

05-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar