Menajerimi Ara Yaz Boyunca Devam Edecek

Menajerimi Ara Yaz Boyunca Devam Edecek
Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Menajerimi Ara için son bir şans daha doğdu. Dizi yaz boyunca ekranda olacak.

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve bu sezon ekrana gelmeye başlayan sevilen dizilerden Menajerimi Ara için bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Daha önce pek çok kez final yapacağı açıklanan son olarak yine final yapacağı duyurulan ancak daha sonra devam edeceği yönünde bilgiler gelen dizi için bir karar da bugün geldi. Dizinin seyircisini sevindirecek habere göre Menajerimi Ara sezon sonunda final ya da sezon finali yapmayacak ve yaz boyu ekranlara gelmeye devam edecek. Böylece dizinin seyircisi Menajerimi Ara’yı seyretme imkanını yakalarken aynı zamanda dizi için yeni bir umut daha doğmuş ve son bir şans daha verilmiş olacak. Her Pazar akşamı ekrana gelen ve bir menajerlik ajansının işleyicini ve hikayesini anlatan dizi özellikle sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip. Son bölümlerde daha da artan heyecan dizinin ilgiyle izlenmesini sağlıyor.

Menajerimi Ara Yaz Boyu Devam Edecek

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi için bir son dakika gelişmesi yaşandı. Daha önce final yapıp yapmayacağı konusunda tam bir belirsizlik yaşanan dizi için kanal yönetimi ve yapım şirketi bir karar alarak yaz süresince dizinin devam edeceğini açıkladı. Böylece Menajerimi Ara sezon sonunda bitmeyerek ekran yolculuğuna yaz boyu devam edecek. Dizinin kendine has tutkulu seyircisinin bu son dakika gelişmesinden oldukça memnun olduğu sosyal medya paylaşımlarından net bir şekilde görülürken dizinin akıbetinin ise yaz sonunda belli olacağı öğrenildi.

Menajerimi Ara ya Tamam Diyecek ya da Devam

Kadrosunda Barış Falay, canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın bulunduğu ve Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi yaz boyunca devam kararı aldı. Dizinin sezon sonunda finale gitmeyerek yaz boyunca devam etmesi dizi için ayrıca bir şans olarak değerlendirilirken böylece reytinglerini düzeltme ve belki gelecek sezon için de yayın izni alma fırsatını doğurmuş oluyor. Yaz aylarında ekranlarda fazla bir yapımın olmaması ve daha çok tekrar yayınlarının olması Menajerimi Ara için reyting anlamında bir şans olarak görülüyor. Bakalım dizi bu son şansını nasıl derlendirecek.

05-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar