Baraj 19. Bölüm İzle!

Baraj 19. Bölüm İzle!
Baraj 19. Bölüm İzle; 22 Kasım Salı akşamı 19. Yeni bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 19. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 19. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucak, Tuna Orhan ve Hira Nur Yıldız2ın rol aldığı Baraj bu akşam 19. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Türk sinemasının en başarılı yapımlarından biri olan ve Türkan Şoray’ın ve Tarık Akın’ın rol aldı Baraj filminden diziye uyarlanan Baraj her ne kadar umduğu reytingi yakalayamasa da ekranlara gelmeye devam ediyor. Son bölümlerde dizide atlanan zamanla birlikte yeni bir hikaye ivmesi yakalayan Baraj seyirciyi kendisine çekebilmek için hikayesinde yenilikler yapmaya devam ediyor. Baraj bu akşam ekrana gelecek 19. Bölümüyle yayınlanıyor.

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Baraj hikayesinde yaptığı yeniliklerle yeni bir ivme kazanmaya başladı. Nazım kendisine atılan iftiranın ardından hapishaneye girmiştir ve hapishaneden çıktıktan sonra intikam almaya karar verir. Beş yıl sonra hapisten çıkan Nazım kendisine ihanet edenlerden, haksızlık yapanlardan intikam almaya karar vermiştir. Hakan’la evlenen Nehir bu intikamın en başındaki isimdir ve Nazım bunun için harekete geçer.

Baraj 19. Bölümde Neler Yaşanacak?

Nazım hapisten çıkmıştır ve kendisine ihanet edenlerden intikam almak için harekete geçer. Önceliği kendisini aldatan ve hakan’la evlenen Nehir’e verir. Nazım Nehir’den intikam almak için Bahar’la evlenir. Bu evlilik kararı herkesi şok ederken bu haberden en çok sarsılan ve etkilenen Nehir olmuştur. Hakan ise Nazım’ın Bahar’la yakınlaşmasını intikam duygusuyla yaptığını düşünerek Nazım’la yüzleşir. İkili arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Bu arada Tarık, Zahra ve İbrahim Meryem’in ani dönüşünden rahatsız olmuşlardır. Meryem abisinin yeniden açılan cinayet dosyasının peşinden gitmeye karar verir. Bu haber özellikle Tarık, Zahra ve İbrahim’i korkutur. Üçlü bundan sonra atacakları her adıma daha fazla dikkat etmeye başlar.  Bu arada hakan ile Bahar arasında ciddi bir tartışma yaşanır. Hakan Bahar’ın Nazım’la evlenme planından vazgeçmesini isterken bu tartışmayı duyan Nehir büyük sırrı öğrenecektir. Baraj dizisi bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında 19. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

 

22-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar