Gülben Ergen Koronavirüse Yakalandı!

Gülben Ergen Koronavirüse Yakalandı!
Ünlü isimlerin koronayla imtihanı devam ediyor. Pek çok ünlü ismin yakalandığı isme son olarak ünlü şarkıcı Gülben Ergen yakalandı. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasında pek çok ünlü isme bulaşan ve kiminde kolay kiminde daha ağır bir şekilde seyreden koronavirüs tedbirlere rağmen bulaşamaya ve insanları tehdit etmeye devam ediyor. Pek çok ünlü ismin aldıkları türlü tedbirlere rağmen yinede yakalandıkları koronavirüse son yakalanan ünlülerden biri de ünlü şarkıcı Gülben Ergen oldu. Gülben Ergen’in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendisini karantinaya aldığı ve yaklaşık 10 gün süreyle tedavi gördüğü örenildi. Ünlü şarkıcının bu dönemde hastalığı yakınlarına bulaştırmamaya azami özen gösterdiği ve çocuklarını babaları Mustafa Erdoğan’ın yanına gönderdiği öğrenildi. Son testlerinin negatif çıktığı ve virüsü hafif semptomlarla atlatan ünlü ismin şimdilerde daha iyi olduğu öğrenildi.

Gülben Ergen Koronayı Atlattı!

Ünlüler dünyasından bir isim daha koronavirüse yakalandı ve tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in de son bir yılın en ölümcül hastalığı olan koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Menajeri Özgür Aras’tan alınan bilgilere göre koronavirüs testi 10 gün önce pozitif çıkan ünlü isim tedavisine evde devam etti. 10 günlük tedavisinin ardından son testleri negatif çıkan ve hastalığı hafif bir şekilde atlatan ünlü isim bu süreçte yakınlarını korumak için azami dikkat etti. Çocuklarıyla birlikte yaşayan ünlü isim bu süreçte hastalığı çocuklarına bulaştırmamak için tedbir aldı ve çocuklarını babaları Mustafa Erdoğan’ın yanına gönderdi. Son çıkan testten sonra normal hayata dönmeye hazırlanan Gülben Ergen’e pek çok dostu, takipçileri ve sevenlerinden geçmiş olsun mesajları geldi.

Daha Önce Açıklama Yapmıştı!

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve ardından tedavi gören ve hastalığı hafif semptomlarla atlatan ünlü isim Gülben Ergen geçtiğimiz aylarda koronavirüsle ilgili bir paylaşımda bulunmuş ve tedbir almayı tavsiye etmişti. Gülben Ergen paylaşımında “tüm dünyanın sınavı bu sadece bizim değil ki… Belirsizliği teslimiyetle aşacağız ve girdiğimiz gibi çıkmayacağız bu günlerden… Kendi adıma, tüm zorlukların ardından doğan güneşi iyi tanırım” ifadelerini kullanmıştı. Bizde canlitv.com olarak ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarız bundan sonra kimse bu hastalığa yakalanmaz ve biran önce bu salgından ülke ve tüm dünya olarak kurtuluruz.

22-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar