Baraj 15. Bölüm İzle!

Baraj 15. Bölüm İzle!
Baraj 15. Bölüm İzle; 24 Kasım Salı akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 16. Bölüm İzle; Başrollerinde Fyyaz duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan’ın rol aldığı Baraj Dizisi Salı akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda seyirciyle buluşmaya devam eden ve Yeşilçam’ın en önemli filmlerinden biri olan Baraj’dan uyarlanan dizi özellikle bu sezon heyecanlı bölümlerle ekrana geliyor ve her geçen bölüm reytingini yükseliyor. Bir baraj inşaatında yaşanan yasak bir aşkın hikayesinin ele alındığı ve Nehir isimli bir kadını seven iki insanın büyük rekabetini ekrana taşıyan dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor.

BARAJ DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fox Tv’nin iddialı ve başarılı dizi Baraj bu akşam 15. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Nazım’ın evli olduğunu ve bir çocuğu olduğunu Nehir’den saklaması Nehir için bardağı taşıran son damla olmuştur. Nehir Nazım’dan ayrılır ve onunla bir daha görüşmek istemez. Nehir İstanbul’a dönmüştür. Nazım ise bir karar vermek zorundadır. Ya her şeyi göze alacak ve Nehir’in peşinden gidecektir ya da ailesini seçecek ve kızı ve eşiyle kalacaktır. Öbür taraftan Tarık ise Nehir’den vazgeçmeyeceğini herkese bir daha göstermiştir.

Baraj 15. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Nazım’ın evli olduğu ortaya çıktıktan sonra Nehir her şeyi geride bırakarak ve Nazım’da bir daha güvenemeyeceğini söyleyerek eski hayatına İstanbul’a dönmüştür. Nazım ise Nehir’siz yapamayacağını anlar ve o da Nehir’in peşinden gider. Ancak bu sırada Ayşe kaçırılır ve Nazım kararlarını bir kez daha gözden geçirmek zorunda kalır. Nehir ise bu sırada Nazım’dan vazgeçtiğini aklına kabul ettirmeye çalışsa da gönlüne bunu kabul ettiremez. Nehir zor zamanlarında Nazım’ın yanında olmak istemektedir ancak Nehir’i durduran sadece aklı değildir bir de Nazım’ın arkadaşı Hakan’ın tavırlarından rahatsız olmaktadır. Bu arada Tarık her şeyi göze alarak son kez baraja dönmeye karar verir. Bu hem cinayet suçundan aklanmak için hem de tüm herkesin hayatını değiştirmek için yapılacak son bir harekettir.

Baraj Dizisi bu akşam 15. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

24-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar