Baraj 7. Bölüm İzle!

Baraj 7. Bölüm İzle!
Baraj 7. Bölüm İzle; 29 Eylül Salı akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 7. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 7. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Baraj Dizisi bu akşam saat 20.00’da 7. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan dizi özellikle bu sezon oldukça heyecanlı bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Özellikle hikayede hızlı bir ilerlemenin olduğu dizi son bölümde de reytingini artıran yapımlardan biri oldu. Ancak dizi yine de her şeye rağmen yeterli reytinge ulaşamadı. Dizide Nazım Usta’nın söylediği bir yalanın her geçen an daha da büyüyerek hayatını kıskaç altına alması ve Nehir’le Tarık arasında her geçen an daha da gelişen aşk ele alınıyor.

Baraj Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’de ekranlara gelen ve Türk Sinemasının en önemli yapımlarından birinin diziye aktarılmasından oluşan Baraj her bölüm daha fazla seyirciye ulaşmaya başlıyor. Son bölümde Tarık’ın baraj inşaatından kamyon kasasında İstanbul’a dönmeye çalışması ve bu sırada Nehir’le olan yaşadıklarını hatırlaması ve her an Nehir’e daha da aşık olması ele alınmıştı. Bu sırada Nehir Zerrin’in de zorlamasıyla yeniden insanları dolandırmaya başlamıştı. Ama daha önce dolandırdıkları iki kişide Nehir’in izini bulmayı başarmıştı. Ayrıca Nazım Usta Nehir’in bu ikinci kişiliğini öğrenmişti. Bakalım dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Baraj Dizisi 7. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tarık oyun olarak başladığı ilişki sonrası artık Nehir’le iyice yakınlaşmaya ve her an onunla olmak için çalışmaya başlamıştır. Ancak Tarık Nehir’e aşık olurken onu bekleyen sınavlarla da baş etmek zorundadır. Öncelikle baraj inşaatında çalışan Zehra’nın Tarık’tan hamile kalması ayrıca Baraj’ın sahibi Kemal Bey’in de Tarık’ı kızıyla evlendirmek istemesi Tarık için çok ciddi sorunlardır. Tarık baraj inşaatında artık tam anlamıyla bir zindan hayatı yaşamaktadır. Ancak tüm bu sorunlara ve hatta Nazım Usta’ya rağmen Tarık Nehir’den vazgeçmek istememektedir. Bu sırada Nehir’le birlikte insanları dolandıran zerrin’in baraja gelmesi pek çok soruna neden olur. Zerrin’in gelmesi herkesin birbirine söylediği yalanların bir bir ortaya çıkmasına sebep olacak zincirleme bir etki yapacaktır. Bu yalanlardan biri olan ve Nazım Uta ile Tarık tarafından Nehir’e söylenen yalanlar karşısında Nehir büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır. Baraj bu akşam 7. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

29-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar