Merve Dizdar'ın muhteşem oyunculuğu sosyal medyada gündem oldu!

Merve Dizdar'ın muhteşem oyunculuğu sosyal medyada gündem oldu!
Yeni dizi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteriyle rol alan Merve Dizdar muhteşem oyunculuğuyla sosyal medyanın gündeminde. İşte o sahneler…

Yeni sezonun en dikkat çekici dizilerinden biri hiç kuşkusuz Masumlar Apartmanı. TRT 1'de salı akşamları yayınlanan dizinin senaryosu kadar oyuncuları da çok başarılı. Psikolojik sorunları olan bir ailenin yaşamını konu alan Masumlar Apartmanı'nda ailenin ortanca kızı olan Gülben'i canlandıran Merve Dizdar'ın oyunculuğu ise seyirciden tam not aldı. Oldukça çarpıcı sahnelerin yer aldığı dizinin 3. Bölümünde Merve Dizdar'lı sahneler sosyal medyada en çok konuşulan sahneler oldu.

Masumlar Apartmanı'nda Merve Dizdar performansı takdir topladı

Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi oldukça başarılı oyuncular yer alıyor. Özellikle Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın canlandırdığı karakterler Safiye ve Gülben dizinin en dikkat çeken karakterleri. Psikolojik sorunları olan Safiye ve baskı altında tuttuğu kız kardeşi Gülben karakterleri usta oyuncular tarafından büyük bir başarıyla canlandırılıyor. Oyunculuk açısından zorlu roller olan Safiye ve Gülben karakterlerindeki performansları hem Ezgi Mola'nın hem de Merve Dizdar'ın ne kadar başarılı oyuncular olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı.

Merve Dizdar Twitter'da gündem oldu

Yeni sezona oldukça başarılı bir şekilde başlayan ve 3. Bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde ise Merve Dizdar'ın performansı takdir topladı. Temizlik hastası ablası Safiye tarafından sürekli baskılanan, içine kapanık ve korkak bir karakteri canlandıran Merve Dizdar son bölümdeki hem aşırı duygusal, hem öfke patlaması yaşadığı hem de mutlu olduğu sahnelerde muhteşem bir oyunculuk sergiledi. Bu sahnelerle, Masumlar Apartmanı 3. Bölüm yayındayken Merve Dizdar sosyal medya platformu twitterda en çok konuşulanlardan biri oldu.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan muhteşem oyunculuk

Ezgi Mola ve Merve Dizdar tiyatro kökenli başarılı kadın oyunculardan. Her iki oyuncu da Masumlar Apartmanı dizisinde tüm hünerlerini gösterirken hem seyirciden hem de sanat ve televizyon dünyası tarafından takdir topladı. Masumlar Apartmanı henüz 3. Bölüm yayınlanırken diziye damga vuran iki oyuncu da canlandırdıkları karakterleri yaşıyor. Geçmişin getirdiği acıları içine gömen ve bu acıların etkisiyle birçok psikolojik sorun yaşayan kardeşlerin hikayesi herkesi derinden etkiliyor. Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteriyle Merve Dizdar'ın ne kadar başarılı bir oyuncu olduğu ise bir kez daha tescillendi.

30-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar