Baraj dizisi Tarık (Burak Yörük) kimdir?

Baraj dizisi Tarık (Burak Yörük) kimdir?
FOX ekranlarının yeni dizisi Baraj'da Tarık karakterini canlandıran Burak Yörük, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Baraj dizisi Tarık (Burak Yörük) kimdir?

Son dönemin başarılı genç oyuncularından Burak Yörük, FOX'ta yeni başlayan Baraj dizisinde Tarık karakterini canlandırıyor. Yakışıklılığıyla dikkat çeken Burak Yörük kimdir?

Baraj dizisi Tarık (Burak Yörük) kimdir?

Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam eden Burak Yörük, 9 yaşından bu yana oyunculuk yapıyor. Oyunculuğa 2004 yılında ekrana gelen Biz Boşanıyoruz dizisiyle adım attı. Bu dizinin ardından 2007 yılında ekrana gelen Dede Korkut Hikayeleri dizisiyle kariyeri devam etti. 2011 yılında Canım Babam dizisinde rol alan Burak Yörük, 2013 yılında 20 Dakika ve Ben Onu Çok Sevdim dizilerinde rol aldı. 2017 yılında Dayan Yüreğim dizisinde rol aldı. 2017 yılında vizyona giren 4N1K, 2018 yılında vizyona giren 4N1K 2 ve 2018-2020 yılları arasında ekrana gelen 4N1K: Yeni Başlangıçlar yapımlarında rol alan Burak Yörük, tanınırlığını arttırdı. Genç oyuncu şu anda 2020 yılında ekrana gelmeye başlayan Baraj dizisinde rol alıyor.

Burak Yörük, Baraj dizisinde Tarık karakterine can veriyor. Tarık, oldukça yakışıklı bir gençtir. Tatlı diliyle pek çok kızın aklını alabilecek kadar kurnazdır. Bu işte öylesine başarılıdır ki zengin kadınları tavlayarak onların zenginliğinden faydalanmaktadır. Bu sayede güzel güzel gününü gün ederken bu şekilde oltaya çektiği bir kadının babası tarafından fark edilir. Tarık tarafından harcanan parasını kuruşu kuruşuna geri ister. Bu yüzden Tarık, bir Baraj inşaatına sürülür. Bu Baraj inşaatının baş ustası olan Nazım'ın himayesine verilir. Ancak Nazım'a baş kaldırmakta ve onun altında çalışmaktan memnuniyetsiz olduğunu gösterir.

Baraj dizisinin konusu ne?

Baraj dizisi Nehir ve Nazım'ın internetten tanışmasıyla başlıyor. Sohbetten sonra birbirlerinden etkilenirler ancak Nazım, ona fotoğrafını gönderen Nehir'e karşılık kendi fotoğrafı yerine yakışıklı çırağı Tarık'ın fotoğrafını gönderir. Yüzündeki yara izi nedeniyle kendisini beğenmeyeceğini düşünür. Nehir ise bir dolandırıcıdır ancak artık bu işlerden elini eteğini çekmek ister. Bu meseleden Nazım'a söz etmemiştir. Nehir ve Nazım, buluşmak için anlaşırlar. Nazım ve Tarık anlaşır ve Tarık, buluşmaya Nazım olarak gider. Tarık, gördüğü anda Nehir'e vurulur. Böylece her şey büyük bir çıkmaza girer.

23-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar