Tuğba Özay ve Ayşegül Kartal Kuaförüm Sensin'den Neden Ayrıldı?

Tuğba Özay ve Ayşegül Kartal Kuaförüm Sensin'den Neden Ayrıldı?
Sevilen moda ve güzellik yarışması Kuaförüm Sensin'in jüri koltuğundan iki önemli isim ayrıldı. Yarışmanın müdavimlerinin kafasını karıştıran ayrılıklar bakın neden yaşandı?

Show Tv'de yayınlanan ilgi çekici güzellik yarışması Kuaförüm Sensin, şok ayrılıklarla gündemde. Best Of formatında yayınına devam eden Kuaförüm Sensin yarışmasının jüri koltuğunda oturan isimlerden Tuğba Özay ve Ayşegül Kartal programdan ayrıldı. Kuaförüm Sensin programında yaşanan flaş değişiklikler, kafaları karıştırıken ünlü isimlerden açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak artık yarışmada olmayacaklarını belirten Özay ve Kartal, takipçilerinin merakını gidermiş oldu. Ünlü manken Tuğba Özay yarışmadan ayrılma kararını, yapılan format değişikliği sebebiyle aldığını belirtirken, Ayşegül Kartal ayrılık sebebini açıklamadan sadece veda etti.

Tuğba Özay mide kanaması geçirmişti

Ünlü manken Tuğba Özay 3,5 aydır jüri üyesi olarak bulunduğu Kuaförüm Sensin yarışmasında kostüm ve stil önerileri vererek yarışmacılara puan veriyordu. Sağlık sorunları ve geçirdiği ameliyat sebebiyle programa bir süre ara veren Özay'ın ayrılma kararı bu sebep olarak biliniyordu. Mide kanaması geçiren Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, programdan ayrılma sebebinin geçirdiği ameliyat olmadığını belirtti. Uzun bir açıklama yapan Tuğba Özay, yarışmacılara, Show Tv'ye, Global Medya'ya ve jüri koltuğunda oturan arkadaşlarına teşekkür etti ve yeni bir programla tekrar televizyona dönmek istediğini vurguladı. 26 yıldır televizyon dünyasında olduğunu belirten ünlü manken Tuğba Özay, Kuaförüm Sensin yarışmasında yaptığı çalışmalardan bahsederek takipçilerine ve izleyicilere mesaj ve eleştirileri için teşekkür etti. Ayrılık sebebinin format değişikliği olduğunun altını çizen Özay, yeni projelerde ve sağlıklı günlerde buluşmak umuduyla sevenlerine veda  etti.

Kuaförüm Sensin'den Ayşegül Kartal neden ayrıldı?

Kuaförüm Sensin yarışma programı, format değişikliğine giderek 'Best Of' şekline dönüştü. Haftaya hareketli başlayan Kuaförüm Sensin'de eski yarışmacılar tekrar yarışacak. Yeni formata geçen yarışmada yaşanan bir diğer ayrılık yine jüri koltuğundan oldu. Jüri üyelerinden Ayşegül Kartal da programdan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Kartal, ayrılık sebebiyle ilgili bilgi vermedi. Takipçilerine ve seyircilere teşekkür eden Kartal, paylaşımında, "Canım sevdiceklerim beni seven, dinleyen, ailesinden biri gibi gören eleştiren, garip bulan ama çokça bağrına basan, herkese selam olsun pazartesi itibari ile yeni programda olmayacağım için buradan bir veda olsun yeni yollarda karşılaşmak tekrar kucaklaşmak dileğiyle hepinizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar