Tutunamayanlar dizisine flaş bir isim katıldı!

Tutunamayanlar dizisine flaş bir isim katıldı!
TRT 1'in çok sevilen absürt mizah Tutunamayanlar'a flaş bir isim dahil oldu. İşte Tutunamayanlar dizisine katılan o isim.

TRT 1'in absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'a flaş bir isim katıldı. Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun başrolleri paylaştığı Tutunamayanlar dizisi başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra diziye katılan isimler ve konuk oyuncularla da adından söz ettiriyor. Son olarak Arda Kural uzun bir aradan sonra Tutunamayanlar dizisiyle ekranlara dönmüştü. Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümüne Flash TV'den görmeye aşina olduğumuz Yalçın Çakır konuk olacak. Çakır, uzun yıllar Flash TV'de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi. Sunduğu programlardan bazı komik anlar sosyal medyada milyonlarca kez tıklandı. Böylece Yalçın Çakır tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim oldu.

Yalçın Çakır, Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümüne konuk olacak

Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi'den oluşan oyuncu kadrosuyla ekranların sevilen komedi dizileri arasına yazdıran Tutunamayanlar, her Salı akşamı TRT 1'den ekrana geliyor. Tutunamayanlar dizisinde Yalçın Çakır'ı konuk oyuncu olarak göreceğimiz 11. ve yeni bölümü 24 Mart Salı saat 20:00'da ekranlarda olacak. 

Tutunamayanlar son bölümde yaşananlar

Tarık'ın yeni bir rakibi vardır. Doktor Tunç, İrem'e kalbini kaptırır ve onun gözüne girebilmek adına mahalledeki insanlara yardım etmeye başlar. Tüm bunlar karşısında Tarık çocukça tepkiler verirken Tunç ona kibar ve olgun bir şekilde karşılamaktadır. Bu nedenle Tunç'un değeri İrem'in gözünde artarken Tarık'ın değeri azalmaya başlar. İlhan, insanlara ilham verebildiği eski güzel günleri özler. Tıkandığı bugünlerde çıkış yolunun İrem ve Tarık'ı birbirine aşık etmek olduğunu anlar. Bundan böyle ikisini bir araya getirebilmek için çabalayacaktır. Lütfü ise ajansta çalışmaya devam eder. Sanatçı ruhlu Lütfü için birilerinin boyunduruğu altında çalışmak hiç de kolay değildir ancak Ayşe'nin de ajansta çalışması sayesinde her şey birazcık da olsa çekilir hale gelmektedir. 

Tutunamayanlar dizisinde önemli ayrılık

Tutunamayanlar dizisine katılan isimlerin dışında ayrılan bir kişi daha oldu. Komedi film ve dizilerinin aranan oyuncularından Şinasi Yurtseven, Tutunamayanlar dizisinden ayrıldı. Şinasi Yurtseven, Tutunamayanlar dizisinde üniversite rektörü Hicabi karakterine can veriyordu. Bakalım bu ayrılığın diziye nasıl bir etkisi olacak.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar