Baraj'ın Nehir'i Biran Damla Yılmaz'dan itiraf! Bakın kime hayranlık duyuyor?

Baraj'ın Nehir'i Biran Damla Yılmaz'dan itiraf! Bakın kime hayranlık duyuyor?
Baraj dizisinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz'dan o isim hakkında itiraf geldi. Güzel yıldız bakın kime hayranlık duyuyor?

Kısa bir süre yayınlanmasına rağmen oldukça ses getiren Baraj dizisinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz'dan o isim hakkında itiraf geldi. Güzel yıldız bakın kime hayranlık duyuyor? Baraj dizisinde Nehir karakterini başarıyla oynayan Biran Damla Yılmaz’ın hayranları genç oyuncunun hangi isimle oynamak istediğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Baraj'ın Nehir'i Biran Damla Yılmaz'dan itiraf! Bakın kime hayranlık duyuyor?

Dünyayı kasıp kavuran ve bir dizi alışkanlığımızı bırakmamızı sağlayan Corona virüs nedeniyle çekimlerine ara verilen Fox Tv dizisi Baraj'ın başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz sonunda hayran olduğu ismi itiraf etti. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak hayranlarıyla sohbet eden güzel yıldız Türkiye’de en beğendiği erkek oyuncunun Engin Akyürek olduğunu itiraf etti ve hangi yapım olursa olsun kendisiyle partner olmak istediğini söyledi. Güzel oyuncu ayrıca Baraj dizisinin yakın zamanda tekrar çekimlere başlayacağını ancak net tarihi bilmediğini de ekledi.

Yazdığım hikâyede başrol oynamasını istiyorum!
 

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Biran Damla Yılmaz, dizilerde partner olarak birçok ismi beğendiğini ancak Türkiye’de en beğendiği erkek oyuncunun Engin Akyürek olduğunu söyledi. Sosyal medyayı aktif kullanan genç oyuncu Biran Damla Yılmaz bir an önce onunla tanışmayı ve bir projede partner olmayı çok istediğini samimi duygularla vurguladı. Oyunculuğunun yanı sıra senaryo da yazan Biran Damla, dram türünde yazdığı bir hikâyesi olduğunu ve başrolünde Engin Akyürek ile beraber oynamayı çok istediğini de belirtti. Kendine ulaşmak isteğini çekinmeden dile getiren Biran Yılmaz, sosyal medya aracılığıyla ünlü oyuncuya seslenmeyi de ihmal etmedi. Canlitv olarak olayın takipçisi olacağımızı belirtirken Engin Akyürek’in Biran Damla Yılmaz’a cevabını buradan paylaşacağımız bildiririz.

Biran Damla Yılmaz Kimdir?

1997 İstanbul doğumlu Dilan Yılmaz Konservatuar eğitimi aldı. Henüz 17 yaşındayken kamera karşısına geçen yıldız oyuncu Yasak dizisiyle oyunculuk sektörüne adım attı. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adını duyurmaya başlayan güzel yıldız ayrıca Mucize 2 Aşk ve Çılgın Dersane gibi filmlerde de oynadı.  Biran Damla Yılmaz son olarak Baraj dizisinde Nehir karakterini canlandırıyordu.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2014 – Yasak (Esma) (TV Dizisi)

2014 – Çılgın Dersane: Ada (Sinema Filmi)

2015 – Beyaz Yalan (Nesrin) (TV Dizisi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)

2015 – 2017 – Kırgın Çiçekler (Eylül) (TV Dizisi)

2019 – Canevim (Ceylan Haksever) (TV Dizisi)

2019 – Mucize 2 Aşk (Mizgin) (Sinema Filmi)

03-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar