Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Son Dakika Gelişmesi!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Son Dakika Gelişmesi!
TV 8’in flaş yapımlarından OGM Yapım imzalı Doğduğun Ev kaderindir Dizisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre dizinin çekim takvimi değişti. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında bu sezon ortalarında başlayan ve aldığı reytinglerle kanalın en iyi yapımları, sezonun da en iyi dizileri arasında yer alan Doğduğun Ev kaderindir Dizisi bütün diziler gibi mart ayı ortalarında koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verdi. OGM Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un rol aldığı gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan dram türündeki dizi seyirci tarafından ilgiyle izlenen diziler arasına adını yazdırmayı başardı. Ancak ne yazık ki bu sene dizileri vuran talihsizlik onu da etkileyerek çekimlerin durmasına sebep oldu ve bu da dizinin akıbetinin ne olacağının sık sık sorulmasına sebep oldu. Hemen her gün hakkında bir haber çıkan Doğduğun Ev kaderindir Dizisi diğer diziler yeniden setlere dönerken bir türlü harekete geçmemişti. Yapım şirketi ve yayıncı kanal Tv 8 dizinin çekime çıkma tarihi olarak bayram sonrasını işaret etse de dizinin hala setlere dönmemesi kafalarda soru işaretine neden oldu. Ancak son dakika gelişmesi bütün bunları bitirdi. İşte detaylar!

2 Yerine 4 Bölüm!

Koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verilen yapımlardan Doğduğun Ev kaderindir dizinsin bayramdan sonra sete dönecek ve iki bölüm çekildikten sonra sezon finaline çıkacak haberleri bu gün gelen bir haberle bir anda değişti. Dizinin sezonu tamamlaması için 2 bölüm çekmesi planlanıyordu ancak yapım şirketi ve kanal arasında yapılan görüşme sonunda dizinin sezon hikayesinin tamamlanabilmesi için 2 yerine 4 bölüm çekilmesi ve bunun ardından sezon finaline çıkılmasına karar verildi. OGM Yapım imzalı dizi sezonun flaş yapımlarından biri olarak ortaya çıkarken aynı zamanda da Tv 8’in reytingi yüksek işleri arasında yer alıyordu.

Yeni Çekim Takvimi!

2 yerine 4 bölüm çekilerek sezonu tamamlayacak olan Doğduğun Ev Kaderindir’in setere dönmesi için hali hazırda yazılan iki bölüm senaryoya ek olarak 2 bölüm daha yazılması bekleniyor. Bunun için dizinin yeniden setlere dönme tarihi olarak haziran ayı sonu işaret edilirken yazılan 4 bölüm hızlı bir şekilde çekilecek ve dizi sezon arası verecek. Bu durum aynı zamanda dizinin olası bir koronavirüs ikinci dalgasından da etkilenmesinin önüne geçmek için alınmış bir önlem olarak düşünülüyor. Bu durumda dizinin sezon finali Survivor’un final yapmasıyla ekrana gelmiş olacak.

02-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar