O Ses Türkiye'den ayrılan Seda Sayan hangi programdan gelen teklifi reddetti?

O Ses Türkiye'den ayrılan Seda Sayan hangi programdan gelen teklifi reddetti?
Seda Sayan'a yeni bir programdan jürilik teklifi geldi. O Ses Türkiye'den ayrılan Seda Sayan hangi programdan gelen teklifi reddetti?

TV8'den ekrana gelen O Ses Türkiye'de jürilik yapan Seda Sayan, yarışmadan ayrılmıştı. Ayrıca aynı kanalda yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu da bıraktığı öğrenilmişti. Seda Sayan'ın bir başka programdan gelen teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Seda Sayan'ın jürilik teklifini reddettiği program hangisi?

Hafta içi her gün ekrana gelen Kuaförüm Sensin, 2019 yılında Özge Borak'ın sunumuyla başladı. Sonrasında ise Özge Borak, programdan ayrıldı ve programın yeni sunucusu Gözde Kansu oldu. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Kuaförüm Sensin'in yeni jürisi Bülent Ersoy oldu. Bu haber gündeme gelmişken bir başka isme daha jürilik teklifi gittiği öğrenildi. Programda jürilik yapması için Seda Sayan'a teklif götürüldüğü öğrenildi. Ancak O Ses Türkiye ve Yemekteyiz'den daha çok yeni ayrılan Seda Sayan bu teklifi reddetti. Bülent Ersoy'un ardından Seda Sayan'ın da jüri olması gerçekleşmek üzereydi ancak olmadı. Peki programa yeni bir jüri dahil olacak mı? Dikkatleri üzerine çeken programda neler olacak? Kuaförüm Sensin programı hafta içi her gün saat 12:30'da Show TV'de.

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan, 30 Aralık 1962 tarihinde İstanbul, Eyüp'te Aysel Gürsaçer adıyla dünyaya geldi. Küçük yaşta gazinolarda sahne almaya başlayan Seda Sayan, zamanla Türkiye'nin en büyük gazinosu olan Maksim Gazinosu'nda assolist olarak sahne almaya başlar. Yapımcıların dikkatini çeken Seda Sayan, Anılarım albümüyle profesyonel olarak müzik yapmaya başladı. Seda Sayan'ın bugüne dek çıkardığı albümler şunlardır; Seda Sayan'la Başbaşa, 80'li Yıllar, Ya Benim Olursun, Git Demesi Kolay, İşte Seda Sayan, Yeter Ki İste, Vız Gelir Her Şey, Ah Geceler, Sensizliğe Yanarım, Ben Sana Demedim Mi?, Var Mısın?, Sıkı Sıkı, Bebeğim, Gecelerce Ağlarsın Unutma, Aşkla, Seda Sayan 2012.

Müzisyenliğinin yanı sıra 90'lı yıllarda sunuculuk yapmaya da başlamıştır. Seda Sayan, Seda - Osman Show, Yetiş Bacım, Mahalleler Yarışıyor, Sabah Sabah Seda Sayan, Şans Kapısı, Sabahların Sultanı, Susma, Yalnız Değilsiniz, Sabahın Sedası, Sultan-ı Beyaz, Beyazın Sultanı, Seda Sultan, Kaynana Gelin Seda'ya Gelin, Seda Sayan Show, Evleneceksen Gel, O Ses Türkiye ve Yemekteyiz programlarını sundu.

04-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar