Barbaros’un yıldızı Engin Altan Düzyatan’dan özel istek!

Barbaros’un yıldızı Engin Altan Düzyatan’dan özel istek!
Diriliş Ertuğrul karakteriyle dünyanın tanıdığı oyuncu Engin Altan sevenlerinden neden böyle bir istekte bulundu. Barbaros’un çiçeği burnundaki başrol oyuncusunun özel isteği ne?

Tarihi dizilerin revaçta olduğu günümüzde sezona fırtına girmeyi hedefleyen iddialı dizi Barbaros’un çiçeği burnundaki başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’dan hayranlarına özel bir istek geldi. Diriliş Ertuğrul karakteriyle tüm dünyanın tanıdığı oyuncu Engin Altan neden böyle bir istekte bulundu? Yeni dizinin heyecanını yaşayan Engin Altan Düzyatan'ın özel isteği haberimizde. Şimdi detaylar

Barbaros’un yıldızı Engin Altan Düzyatan’dan özel istek!

Barbaros dizisiyle ekrana dönmenin heyecanını yaşayan Engin Altan Düzyatan doğum gününde özel bir istekte bulundu. 41 yaşına basan dünya çapındaki yıldız oyuncu, sevenlerinden doğum günü hediyesi almak yerine bağışta bulunmalarını istedi.

41 kere maşallah!

41 kere maşallah dilekleriyle doğum gününü kutlayan sevenlerinden doğum günü hediyesi almak yerine Türk Kanser Derneği'nde bağış yapmalarını salıkladı. Doğum gününü bahane ederek bir bağış kampanyası açarak sevenlerinden Türk Kanser Derneği’ne bağış yapmalarını rica eden Düzyatan sosyal medyadaki kişisel hesabından yaptığı açıklamasında duygularını paylaştı. “Bu sene doğum günüm için Türk Kanser Derneği’nde bir bağış̧ kampanyası açtım. Bana gelecek hediyeler yerine, sevenlerimden ve yakınlarımdan, kanser tedavisi gören ve desteğe ihtiyaç̧ duyan hastalara umut olmalarını istiyorum. Kampanya, doğum günü̈ tarihim olan 26 Temmuz’a kadar açık kalacak. Bağışta bulunan herkese şimdiden destekleri için çok teşekkür ediyorum”

Ünlü oyuncunun yaptığı çağrı karşılıksız kalmadı ve yorumu binlerce beğeni aldı. Kampanyayı yeni açmasına rağmen oldukça rağbet gören Engin Altan’ı ve yeni yaşını tebrik ediyoruz.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

1979 tarihinde İzmir'de doğan Düzyatan’ın ailesi aslen Yugoslavya göçmenidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev aldı. Son olarak Kurşun dizisinde gözü kara bir savcıyı oynayan Düzyatan dizinin erken final yapması üzerine şu anda bir projede yer almıyor.

Rol Aldığı Diziler :

2001 Bizim Otel

2001 Yeditepe İstanbul

2002-2004 Koçum Benim

2003 Hürrem Sultan

2004 Sil Baştan

2005 Kadın Her Zaman Haklıdır

2006 Kızlar Yurdu

2008 Cesaretin Var Mı Aşka?

2009 Bir Bulut Olsam

2010 Kapalıçarşı

2010 1 Milyon Canlı Para (Sunucu TV programı)

2010 Şen Yuva

2012-2013 Yol Ayrımı

2014- Diriliş:Ertuğrul

2019- Kurşun

Tiyatro:

2006 Anna Karenina Mehmet Birkiye Kenter Tiyatrosu

2007-2008 Kürklü Merkür Murat Daltaban DOT

2012 Dar Ayakkabı ile Yaşamak Engin Altan Düzyatan / Kendisi Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

26-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar