Şampiyon'un boksörü Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi belli oldu!

Şampiyon'un boksörü Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi belli oldu!
Sevilen oyuncu Tolgahan Sayışman büyük emek verdiği Şampiyon dizisinden umduğunu bulamazken, yeni sezonda iddialı bir dizi projesiyle anlaşma sağladı. İşte o proje!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman TRT 1'in sevilen dizilerinden biri olan Şampiyon'da başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Şampiyon için boks dersleri alan ve bu diziye büyük emek veren Tolgahan Sayışman dizi final yapmadan yeni bir proje için anlaşma sağladı. Şampiyon dizisi istenilen reytingi yakalayamadığı için anlaşma yapılan bölümler TRT 1'de yayınlanmaya devam ediyor. Şampiyon, 13 Ağustos'ta final yapacak.

Tolgahan Sayışman hangi dizide?

Şampiyon dizisinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, Show Tv'de yayınlanacak yeni projenin kadrosuna girdi. Şeref Sözü dizisinde yer alacak Sayışman bu dizide başrol oyuncusu olacak. Tims&B'nin yeni projesi olan Şeref Sözü için cast çalışmaları devam ederken başrol oyuncularından birinin Tolgahan Sayışman olduğu açıklandı. Şampiyon dizisinde Fırat Bölükbaşı karakterinı canlandıran Sayışman Şeref Sözü dizisinde de yine başrol oynayacak.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri

Canlandırdığı roller için emek veren ve başarılı bir performans gösteren Tolgahan Sayışman'ın yeni projesinde hangi rolde olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Şeref Sözü dizisi Cevdet Mercan'ın yönetmenliğinde çekilecek ve yeni sezonda Show Tv  ekranlarından seyirciyle buluşacak. Tolgahan Sayışman'ın Şampiyon çekimleri bitince ailesi ile tatile çıkacağı ve yeni sezon için dinlenerek enerji toplayacağı belirtildi.

Çağatay Ulusoy ile Tolgahan Sayışman aynı projede

Yeni sezonun Eylül'de başlayacak olması birçok dizinin hazırlıklarını hızlandırıp çekimlere başlamasını zorunlu hale getirdi. Bir yandan geçen sezonun devam eden dizileri sete çıkmaya başlarken diğer yandan yeni diziler hazırlıklarını hızlandırıyor. Show Tv'de yayınlanacak Şeref Sözü dizisi de kadrosunda önemli isimlere yer veriyor. Çağatay Ulusoy, Tolgahan Sayışman gibi güçlü isimlerin kadrosunda yer alacağı Şeref Sözü yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor.

Şeref Sözü'nde birbirinden güçlü isimler!

Senaryosu Eda Tezcan tarafından yazılan Şeref Sözü başrolü için Ulaş Tuna Astepe ile de görüşülüyordu. 2020-2021 sezonu için hazırlıkları devam eden Şeref Sözü'nde kadın başrol henüz kesinleşmese de Çağatay Ulusoy, Tolgahan Sayışman ve Ulaş Tuna Astepe gibi dizilerin güçlü oyuncularıyla yapılan anlşamalar gözleri diziye çevirdi.

 

25-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar