TRT 1’den Yeni Bir Dizi Daha!

TRT 1’den Yeni Bir Dizi Daha!
Yeni Sezonda birbirinden iddialı birçok diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanan TRT 1’den yeni bir dizi projesi daha geldi. Gönül Dağı. Detaylar haberimizde!

Son yıllarda özellikle drama konusunda yaptığı ataklarla kendisine çok ciddi bir seyirci kitlesi yakalamayı başaran ve bunu her yeni projesiyle daha da artıran TRT 1 bu sezonda yine iddialı ve yüksek bütçeli dizilerle seyircinin ilgisini ve beğenisini kazanma yolunda ciddi adımlar atıyor. Kamu kanalı olan TRT 1 özel kanallara kıyasla daha garantili işler yapsa da yinede zaman zaman reyting getirmeyen işlerde çok fazla ısrarcı olmuyor ve yapımı sonlandırabiliyor. Buna karşın özellikle dönem dizilerinde rakipleri karşısında açık ara önde olan kanal bu yapımlarla reyting rekorları kırıyor ve yine bu yapımlar uzun yıllar ekranda kalabiliyor. Helen Payitaht Abdülhamid, Benim Adım Melek, Kalk Gidelim gibi dizileri de yayınlayan kanal sezon içinde ciddi bir hazırlık içinde. Özellikle Nizam-ı Alem dizisiyle şimdiden merakları uyandıran kanal yeni bir dizinin daha hazırlığına başladı. İşte haberin detayları!

TRT 1’den Gönül Dağı!

Benim Adım Melek, Payitaht Abdülhamid, Seksenler, Şampiyon gibi dizileri seyirciyle buluşturan kamu kanalı TRT 1 yeni yayın dönemi için çok ciddi bir hazırlık içinde. Rakipleri olan özel kanallarla arasındaki makası iyice daraltan ve hatta bazı günler özel kanalları geçen TRT 1 önümüzdeki yayın döneminde özel kanalları reyting sıralamasında geçme planları yapıyor. Bunun için peş peşe birçok yeni dizinin hazırlığına başlayan kanal son olarak Gönül Dağı adlı bir dizinin de hazırlığına başlamış durumda. Yapımcılığını Köprü Film’in üstleneceği ve yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturacağı dizi Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden yola çıkılarak hazırlanacak. Dizinin cast çalışmaları ve diğer masa başı çalışmalarına başlanırken kanal yeni dizinin yayın tarihi konusunda bir bilgi vermedi.

TRT 1’den Peş Peşe Yeni Diziler!

Birçok yapımla seyircisini memnun etmeyi başaran ve TRT 1 son zamanlarda yaptığı ataklarla drama yönünden de seyircisini tatmin etmeye başlamış durumda. Her sezon yeni dizilerle seyirci karşısına çıkan kanal özellikle önümüzdeki yayın döneminde pek çok iddialı yeni yapımı seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Özellikle dönem dizileriyle fark yaratmaya çalışan kanalın önümüzdeki yayın döneminde seyircisinin beğenisine Nizam-ı Alem, Hay Sultan, Barbaros, Çöp Apartmanı, Tövbeler Olsun ve son olarak da Gönül Dağı adlı dizileri sunma çalışması içinde. Kanalın bu sezon hazırlıklarını sürdürdüğü dizilerin bir diğer özelliği ise yüksek bütçesi ve büyük prodüksiyonlu işler olması. Bakalım TRT 1 önümüzdeki yayın döneminde reytinglerde nasıl bir oran yakalayacak.

27-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar