Barcelona - Real Madrid Maçı Canlı İzle

Barcelona - Real Madrid Maçı Canlı İzle
İspanya’nın iki devi, Barcelona ile Real Madrid Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 12 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 22.00’da Tivibu Spor 'da yayınlanacak. Maçı canlı izle

İspanya süper kupa yarı final maçında La Liga'da lider Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona ile karşı karşıya gelecek. İspanya süper kupa’da ilk finalist oynanacak maç ile belli olacak. Kral Fahd Stadyumu'nda oynanacak maç, nefes kesecek. El Classico mücadelesini izlemek için futbolseverler maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacağını merak ediyor. Bu akşam oynanacak Maçı Canlı İzle. Bu önemli mücadeleyi izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Barcelona - Real Madrid Maçı 'Tivibu Spor'da Canlı İzle

Barcelona-Real Madrid Süper Kupa maçı için geri sayım devam ediyor.

Bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen ve Katalan ekibinin efsane ismi Xavi'yi başa getirdi, 11 resmi maça çıkan Barcelona, bu 11 maçın sadece 5'ini kazanabildi son olarak Granada ile ligde 1-1 berabere kaldı. Real Madrid ise El Classico'ya 5 maçlık yenilmezlik serisi ile çıkıyor.
22.00'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 3'ten yayınlanacak.

Daha önce tek maç üzerinden oynanan İspanya Süper Kupası, bu yıl dört takımla iki aşamalı bir şekilde oynanacak. La Liga'da lider Real Madrid, bu akşam Barcelona'ya konuk olurken lig dördüncüsü Atletico Madrid perşembe günü Athletic Bilbao'yu ağırlayacak.

12-13 Ocak'ta oynanacak maçlarda kazanan taraflar direkt finale yükselecek ve maçlar Tivibu  Spor'dan yayımlanacak. Final karşılaşması ise 16 Ocak'ta oynanacak.

Maç Programı

12 Ocak 2021

22.00: Barcelona - Real Madrid

13 Ocak 2021

22.00: Atletico Madrid - Athletic Bilbao

Barselona takımının, Suudi Arabistan seyahati öncesinde zorlu maçta oynamaları soru işareti olan Ronald Araujo, Ansu Fati, Frenkie De Jong, Ferran Torres ve Pedri Gonzalez'in son kontrolleri temiz çıktı, maç kadrosunda olacakları açıklandı.

Fiziksel durumları hala soru işareti, dolayısıyla ilk 11 olup olmayacakları belirsizliğini koruyor...

İspanya La Liga'da lider olan, son olarak da Valencia karşısında 4-1 kazanan Real Madrid'de Gareth Bale ve Mariano Diaz dışında eksik yok.

Barcelona - Real Madrid muhtemel 11'ler

Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Araujo, Alba, Busquets, F.De Jong, Iglesias, Dembele, Depay, L.De Jong

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Casemiro, Kross, Modric, Asensio, V.Junior, Benzema

12-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar