Nisa Bölükbaşı Survivor All Star'a başlamadan veda etti!

Nisa Bölükbaşı Survivor All Star'a başlamadan veda etti!
Survivor All Star başlamak üzereyken yarışmada yer alacak Nisa Bölükbaşı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yarışmadan çıkarıldı.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı geri dönüyor. Survivor All Star, daha önce yarışan yarışmacıları bir kez daha bir araya getirecek. 15 Ocak Cumartesi akşamı başlayacak yarışmada yer alacak yarışmacılardan biri de 2 sezon önce Gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşı idi. Hayranların yarışmacıyı görmek için gün sayarken bir anda kötü haber geldi. Koronavirüs testi pozitif çıkan Nisa Bölükbaşı yarışmadan çıkarıldı ve yerine yedekten yeni bir isim dahil oldu.

Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star yarışmasından çıkarıldı

Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020'de yarışmış ve geniş bir hayran kitlesine de sahip olmuştu. Sıradan biriyken yarışmadan sonra Instagram'da 1 milyon takipçiye sahip birine dönüştü. Ancak yüksek sayıdaki hayranı son yaşananlardan pek hoşnut olmayacak. Koronavirüse yakalanan genç yarışmacı Survivor All Star kadrosundan çıkarıldı. 

Geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden İstanbul Havalimanı'nda Dominik Cumhuriyeti'ne gitmeden önce çekilen fotoğrafını yayınlayarak heyecanını paylaşmıştı. Dominik Cumhuriyeti'nde tüm yarışmacılar PCR testinden geçerken Nisa Bölükbaşı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı. Hal böyle olunca Nisa Bölükbaşı karantinaya alındı ve yarışma kadrosundan da çıkarıldı. Kadrodan çıkarılan Nisa Bölükbaşı yerine Yağmur Banda dahil oldu. 

Nisa Bölükbaşı'ya Dominik'te koronavirüs şoku

Nisa Bölükbaşı'nın yarışma kadrosundan çıkarıldığı Acun Medya tarafından paylaşılırken yarışmacının ilerleyen süreçte Survivor All Star'a dahil olup olmayacağıyla ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Geçtiğimiz yıllarda yarışmaya dahil olan ya da çıkan yarışmacılar görmüştük. Nisa Bölükbaşı'nın hayranları destekledikleri yarışmacıyla ilgili nasıl bir karara imza atılacak merakla bekleyiş içerisinde.

Yağmur Banda, 2018 yılında Survivor, Gönüllüler takımında mücadele etti. Kadrodan bir kişi eksilince yedeklerden yarışmaya dahil oldu. 1998 yılında doğan Yağmur Banda, eski tekvandocu ve atlettir.

Survivor 2022 All Star yarışmacıları

Survivor All Star Ünlüler

Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Birsen Bekgöz

Survivor All Star Gönüllüler

Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Aydemir, Evrim Keklik, Yağmur Banda

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar