Çukur Dizisinin Sevilen Oyuncusu Aliço Ekranlara Geri Dönüyor

Çukur Dizisinin Sevilen Oyuncusu Aliço Ekranlara Geri Dönüyor
Aliço karakteri ile hafızalara kazınan dizi sezonu boyuncu muhteşem performansı ekranlara taşımayı başaran yetenekli oyuncu ekranlara dönüyor.

Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteri ile büyük bir beğeni toplayan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu yeni bir projeye adım atıyor.  Rol aldığı tüm yapımlarda hayat verdiği karakterle muhteşem performans sergileyen oyuncu yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Rıza Kocaoğlu'nun yeni projesi nedir?

Netflix platformunda yayınlanacak olan Filmin  başrolünde ünlü oyuncu Nejat İşler de yer alıyor olacak. Rıza Kocaoğlu Kötü Adamın 10 Günü isimli filmde rol alacak. Film ise Mehmet Eroğlu'nun Aynı isimli romanından uyarlanarak izleyenleri ile buluşacak. Ay yapım imzalı Filmin yönetmen koltuğunda ise Uluç Bayraktar oturuyor. Ünlü yönetmenin hafızalara kazınan diğer projelerinin arasında Asmalı Konak, Ezel, Menekşe ve Halil, Karadayı gibi unutulmaz yapımlar yer alıyor.

Rıza Kocaoğlu'nun rol alacağı Kötü Adamın 10 Günü bir film serisi olarak Netflix platformunda yerini alacak. Kötü Adamın 10 Günü’nün çekimleri bir süre önce tamamlanmış ve bir üçleme olarak serinin ikinci kısmı içinde oyuncular yakında sete çıkıyor olacak. Ay Yapım imzası ile seyircisi ile buluşacak olan Kötü Adam’ın 10 günü isimli filmin konusu da merak edilen detaylar arasında. Filmde Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğinde artık kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir avukatın kötü adam olmaya karar vermesi anlatılacak. Filmde başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Nejat İşler dışında önemli birçok isim bir araya geldi. Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Hazal Filiz Küçükköse ve yine Çukur dizisinde Akşın'a hayat veren İlayda Alişan yer alıyor olacak.

Rıza Kocaoğlu birçok önemli yapıma imzasını atmayı başaran yetenekli oyuncular arasında yer alıyor. 42 yaşındaki yakışıklı oyuncu 2007 yılında ilk ekran deneyimini Avrupa Yakası dizisi ile yaşadı. 2010-2011 yıllarında yayında olan Ezel dizisinde Temmuz, 2011-2012 yıllarında Kuzey Güney’de Ali, 2016-2017 yıllarında İçerde’de Davut ve Show TV’nin en sevilen dizisi Çukur’daki Aliço karakterindeki oyunculuk performansı ile hafızalardan hiç silinmeyecek oyunculuk sergiledi. Son projesi Menajerimi Ara’ da rol alan ve dizide kendisini canlandıran yetenekli oyuncu Rıza Kocaoğlu iki yıl aranın ardından hayranlarının karşısına çıkıyor. Netflix’te yayınlanacak Kötü Adamın 10 Günü isimli filmi ile Rıza Kocaoğlu ekranlara geri dönecek.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar