Barış Akarsu Filminde Anne ve Dedesini Kimin Oynayacağı Belli Oldu!

Barış Akarsu Filminde Anne ve Dedesini Kimin Oynayacağı Belli Oldu!
2007 yılında aramızdan ayrılan rock müziğin unutulmaz isimlerinden Barış Akarsu’nun hayatı film olacak. Filmde Barış Akarsu’nun Annesi ve Dedesini kim oynayacak? belli oldu

Barış Akarsu Atv ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasına katılmış, yarışmada sesi ve söylediği rock şarkılarıyla beğenilen isim yarışmayı birincilikle bitirmişti. Yarışmanın ardından birinci gelen kişiye Barış Akarsu’ya albüm çıkartıldı. 2006-2007 yıllarında Star film ekranlarında başrollerini Merve Sevi ile paylaştığı bir dizi teklifi ile oyunculuğa adım atan şarkıcı, ‘Yalancı Yarim’ dizisi ile oyunculuğunu konuşturan ve dizi ile de izleyenlerin gönlünü kazanmış hayran sayısını arttırmıştı. Dizinin devam ettiği sıralarda geçirdiği bir trafik kazası ile hayatını kaybetmişti. O dönem başta ailesi olmak üzere bütün hayranlarını yasa boğan herkesi üzen bir durum oldu. Yüzlerce kişi cenaze törenine katılmış, vefatı hala dün gibi akıllarda kalmıştır. Bu anlamda insanların aklında ve gönlünde önemli bir yer tutması sebebi ile bir yapım şirketi tarafından hayatı beyazperdeye aktarılacağı duyruldu. Barış Akarsu’nun sinema filmi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Annesi ve dedesi karakterlerini canlandırcak isimler belli oldu. İşte o isimler…

Filmde Barış Akarsu’nun Annesi’ni kim canlandıracak?

28 yaşında Muğla Bodrum yolunda Torba Kavşağı’nda sevgilisi ve bir arkadaşı ile geçirdiği trafik kazası sebebi ile vefat edecek Rock müzik sanatçısı Barış Akarsu’nun Fikri Harika Prodüksiyon tarafından sinema filmi çekilecek. Filmin cast çalışmaları sürerken, yavaş yavaş filmde oynayacak isimler belli olmaya başladı. Son olarak Barış Akarsu’nun annesi ve dedesini oynayacak isimler belli oldu.

Barış Akarsu’nun hayatını İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Akarsu’nun sevgilisi ‘Zeynep Koçak’ı Aslı Bekiroğlu’nun, Akarsu’nun arkadaşı ‘Nalan Kahraman’ı ise Şafak Pekdemir’in canlandıracağı filmin en önemli rollerinden biri unutulmaz şarkıcının annesi Hatice Akarsu. Hatice Akarsu’yu ise Ebru Nil Aydın canlandıracak.

Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu, geçtiğimiz 2021 yılı kasım ayında pankreas kanseri nedeniyle çoklu organ yetmezliği sebebiyle 55 yaşında 2,5 aydır tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Naaşı Barış Akarsu’nun yanına memleketleri Amasra’da toprağa verildi. Barış Akarsu filminde annesi Hatice Akarsu’ya ona birebir benzeyen oyuncu Ebru Nil Aydın hayat verecek.

 

Barış Akarsu filminin senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alırken,  yapımcılığını Özgür Tari’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Özer Kızıltan oturuyor.

 

Barış Akarsu’nun Dedesini Kim Canlandıracak?

Barış Akarsu’nun filminde dedesini oynayacak isim de belli oldu. Akarsu’nun hayatını anlatan sinema filminin hazırlıkları tam gaz devam ederken, çekimleri haziran ayında başlayacak olan filmde Barış Akarsu’nun dedesini iki sezondur ‘Masumlar Apartmanı’nda seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Metin Coşkun canlandıracak. 

 

Ayrıca filmde, Burak Satıbol da oynayacak. Burak Satıbol’un henüz rolünün ne olduğu bilinmiyor.

 

Geçirdiği trafik kazası sonucu 4 Temmuz 2007 tarihinde, kendisinin yoğun bakımda 5 gün kalmasının ardından vefat ettiği, kaza sırasında yanında olan 24 yaşında sevgilisi Zeynep Koçak ve Barış Akarsu’nun arkadaşı 37 yaşındaki Nalan Kahraman’ın olay yerinde öldüğü haberi alınmıştı. Barış Akarsu’nun yoğun bakımda kaldığı sürece sevenleri nöbet tutmuş ve iyileşeceğini ümit etmiştir. Ölüm haberi ise tüm Türkiye’yi yasa boşmuş, vefatının ardından ‘Yalancı Yarim’ dizisi ve yeni hazırladığı albüm yarım kaldı.

 

15-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar